GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gel de transfer manyaklarına anlat.

bu işin uyum, birlikte oynama, takımdaşlık olduğunu bi anlatamadık yıllardır.

baba kalsa nelsson-boey'u bile tutmak için çok zorlarım sadece 8 ve 10a 2 transfer yapar devam ederim.

birkaç tane 31-32 yaşında isimli bitik topçu alıp her şeyi bok edecekmişiz gibi geliyor.

o iki isimi tutamıyoruz belli ki

ama anladığım kadarıyla 31lik de vrij dışında pek yaşlı kovalamayacağız bu sene

şampiyonluk 1 gün kutlandı şaka maka perşembe transfer konuşmaya başladık allah kahretsin böyle işi
Galatasaraylı olmak yorucu cidden. Şampiyon olduk yeminle 5 dakika sevindim. Kaybetsek 1 ay moralim bozuk gezerdim. Kazanmak artık o kadar normal ki bir Galatasaray taraftarı için her başarı normal geliyor. Kaybetmek ise aşırı anormal olduğu için çok üzücü geliyor.

Atletico iyi maaslar ödeyebiliyor. Morataya 5 Depaye 4,5 verebiliyorlar.

Ama hem Felix geri dönüyor üstüne o yukaridaki iki haric 6-7 milyon maas alan Griezmann var. Icardiyi alirlarsa 5 tane adam oluyor. 5 tane o kadar yüksek maliyetli adamla sezona girmezler. Hele tek 2 pozisyon icin. Bunlardan haric birde Correa var.

2gR4zgSU_400x400.jpg

İcardi ve Gomis gittiğine göre en azından Gomis gittiğine göre ilk transferimiz Aubameyang veya Bakambu olacaktır.İcardi'yi başkası almazsa transferi zorlarız ama büyük ihtimalle biz alamayız.O yüzden Dembele veya Weghorst alınır ilk forvete diye düşünüyom ben..

İcardi ve Gomis gittiğine göre en azından Gomis gittiğine göre ilk transferimiz Aubameyang veya Bakambu olacaktır.İcardi'yi başkası almazsa transferi zorlarız ama büyük ihtimalle biz alamayız.O yüzden Dembele veya Weghorst alınır ilk forvete diye düşünüyom ben..
Forvetimiz icardidir başkası olamaz vınlamanızı rica ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt