Cafer Güney
Büyük Kaptan
- 24 Temmuz 2021
- 26.543
- 44.627
- 2.388
tek yol de vrij
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baya büyük mesele renktaş tutmuş bir formül ve taraftarla bütünleşmiş biri varken onun yerini dolduramazsın çok net bulamayız adam onun gibi. O yüzden net şekilde alınmalıdır
gel de transfer manyaklarına anlat.
bu işin uyum, birlikte oynama, takımdaşlık olduğunu bi anlatamadık yıllardır.
baba kalsa nelsson-boey'u bile tutmak için çok zorlarım sadece 8 ve 10a 2 transfer yapar devam ederim.
birkaç tane 31-32 yaşında isimli bitik topçu alıp her şeyi bok edecekmişiz gibi geliyor.
Galatasaraylı olmak yorucu cidden. Şampiyon olduk yeminle 5 dakika sevindim. Kaybetsek 1 ay moralim bozuk gezerdim. Kazanmak artık o kadar normal ki bir Galatasaray taraftarı için her başarı normal geliyor. Kaybetmek ise aşırı anormal olduğu için çok üzücü geliyor.şampiyonluk 1 gün kutlandı şaka maka perşembe transfer konuşmaya başladık allah kahretsin böyle işi
Messi nin karısı kimSon bir şarkı
Ekli dosyayı görüntüle 203801
Antonella roccuzzo diye bir abla yani bu. Çoçukluk aşkımıydı neydi messinin.Messi nin karısı kim
Sinsi bir tipi varAntonella roccuzzo diye bir abla yani bu. Çoçukluk aşkımıydı neydi messinin.
![]()
Antonela Roccuzzo on Instagram: "Amor felicitaciones !! @leomessi Te mereces esto y mucho más! ❤️❤️❤️"
4M likes, 14K comments - antonelaroccuzzo on May 8, 2023: "Amor felicitaciones !! @leomessi Te mereces esto y mucho más! ❤️❤️❤️".www.instagram.com
Forvetimiz icardidir başkası olamaz vınlamanızı rica ederimİcardi ve Gomis gittiğine göre en azından Gomis gittiğine göre ilk transferimiz Aubameyang veya Bakambu olacaktır.İcardi'yi başkası almazsa transferi zorlarız ama büyük ihtimalle biz alamayız.O yüzden Dembele veya Weghorst alınır ilk forvete diye düşünüyom ben..