GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Auba ucuza yedek olacaksa gelebilir

Kante sakatlıkları soru işareti olduğundan maça çıktıkça para kazandığı bir sözleşmeyle geliyorsa gelsin

Bu arada oyuncu yaşları konusunda çok takıntılı olmamak lazım. Mesela bizle ismi geçen orta sahalardan açık ara en hantal ve tembel olanı Tielemans, ama herif aslında 26 yaşında

Lue sergeni yalanlamış demek ki sergen febede ha.hem febeye hem atciya koyacaz demek ki önünüzdeki yıl

Uğurcan

Boey-Robin Koch- Apo - Angelino

Torreira -Tielemans

Zakharyan

Pulisic Kerem

İcardi

Erden Timur’un en kötü böyle bir Avrupa kadrosu kuracağına eminim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu Paredes olayını da anlamadım adamın en iyi dönemi 6 nodaydı. DK dönemi ise leşti cidden, fiziksel olarak toparlamadıysa zaten uzak durmak lazım.

Rusya döneminde çok iyidi tabi.

Bu Paredes olayını da anlamadım adamın en iyi dönemi 6 nodaydı. DK dönemi ise leşti cidden, fiziksel olarak toparlamadıysa zaten uzak durmak lazım.

Bize driplingli ortasaha lazım değil mi admirim

Badounun beyni ve pas yeteneği olan versiyonu lazım Torreira'nın yanına.Piyasada kim var böyle bilmiyorum eskilerden Ramires vardı Chelseaden.Tempolu yırtıcı olacak ama pas oyununda da sırıtmayacak bir orta saha.Şu an için takımın en büyük eksiği bu.O yüzden paredes de kante de bu profile tam uymuyor bence

abi gel aç şu nöbeti.nöbet varken uykum daha düzenli.barıs savas ve sami yazışdıkca uykum geliyo

Sözleşmesi bitmiş imkansız bir iş ama yoklamak lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt