GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ve sezonun en büyük yıldızı Dinamo Lucas Torreira.. Her maçta iyi oynadı ama özellikle ikinci devrede tamamen bir Komutan gibiydi takım içerisinde. Hem merkezdeki tempo açıklarını kapadı hem de müthiş oynadı. Şimdi seneye Şampiyonlar Ligini estirme zamanı atom karıncam benim dünya devleriyle baş etmemiz de bir numara olacaktır adım gibi eminim
emoji220.png
emoji169.png
emoji3590.png
emoji1257.png

#BugünGünlerdenGALATASARAY #AGvGS #Hedef23
-royvwy.jpg
Yiğit yazdı sandım.

Ligin en iyi tandemi Victor Nelsson ve Abdülkerim Bardakcı tandemi. Nelsson için sezonun en iyi 4 isminden biri diyebiliriz her özelliğiyle A+ bir stoper haline geldi. İnanılmaz oynadı. Abdülkerim güvenimizi boşa çıkarmadı ve Marcaodan bile etkiliydi sol ayak, teknik ve sürat olarak. Büyük ihtimal birlikte son maçlarını izlicez. Yolun açık olsun vikingim Nelson'um
emoji169.png
emoji3590.png
emoji1087.png
emoji1250.png
#BugünGünlerdenGALATASARAY #AGvGS #Hedef23
InCollage_20230530_132702760.jpg

rotasyona rayyan baniya nasıl gider
Benim de aklımdan geçiyor doğrusu. İlginç bir adam; başlarda epey hantal bulmuştum ama sonradan denk gelip izlediğim maçlarda daha iyiydi. O fizikte adamdan pek beklenmeyecek şekilde, topu oyuna sokmada ayrıca başarılı...

Yerli statüsünde olduğu için makul bir bedelle denenmesini isterim ama Süleyman Hurma çakalı anasının nikahını ister!..

Andrea Cambiaso
Francesco Antonucci
Konstantin Tyukavin

Geniş kadroda olması gereken 3 top tepici.
2 tanesi as as kadronun oyuncusu olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt