GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Omar'ı savunmak gibi olmasın yaptığı yine de büyük terbiyesizlik ama bizde planlama hataları yüzünden bu duruma düştük adamı da düşürdük.

Hatırlarsanız Boey'in adı okunmuyordu sezon başında malum şahsın raporuna göre. Dubois-Omar ile devam edecektik yani öyle planlamışlardı. İkisi de sakatlanınca Boey'e fırsat geldi. 3 hafta bu fırsatı harika kullanınca bizimkiler anladı durumu. Dubois'i fes edemeyeceklerine göre Omar'ı fes ettik ama transfer dönemi kapanmıştı. Adam da haklı biraz şimdi.

Haa bizim ona yaptıklarımız vs. karşısında değer miydi orası ayrı konu ama bu durum teknik ekip ve yönetime yazar. Sonuçta profesyonel hayat adamda kendini düşündü bir şekilde.

Arabin kulturlusu bile serefsiz arkadas su takima arap sokmayin

Gerçek mi? Wanda zaten bırakmıştı menajerliğini dün niye millet galeyana geldi anlamadım?

Reis saçlarını sarıya boyatarak rahat olun bende mesajını vermiş. İnşallah kalacak İcardi.

Wanda icardiye Kuzey Kore'ye gidelim dese gider eleman

Gerçek mi? Wanda zaten bırakmıştı menajerliğini dün niye millet galeyana geldi anlamadım?

Reis saçlarını sarıya boyatarak rahat olun bende mesajını vermiş. İnşallah kalacak İcardi.
Wanda nın menajerliğini bırakmasının bir olayı yok ki kalmayalım derse kalmaz bu temsilci sadece fiyatla alakalı asıl kalması için wandaya oynamak lazım.

Wanda icardiye Kuzey Kore'ye gidelim dese gider eleman
Wanda nın menajerliğini bırakmasının bir olayı yok ki kalmayalım derse kalmaz bu temsilci sadece fiyatla alakalı asıl kalması için wandaya oynamak lazım.
Gerçi sizde haklısınız karı abime büyüyü çakmış. İpinden tutup her yere götürebilir.

Kritik nokta kız çocukları onlar mutluysa Wanda karısı burada kalmayı kabul edebilir.

Biraz abarttım evet ama adam birine 10 birine 25 yazmış ikisinin de sahaya bırakmadığı kaldı, abartmayalım yani satmaya kalksan satamazsın bu kadar da netim en mantıklısı Yusufu kiralamak zanioloyu da (başka anlaşma yoksa) yeni sezonda faydalanmaya bakmak. Nereye 25e satıyorsun adamın beyin vücut koordinasyonu yok 2 top sürüyor adamın baldırına çifte atıyor kırmızı görüyor

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Zaniolo o pozisyonda sakatlanmamak icin bacagini kaldirdi. Sanssizlik oldu.

Senol vasat dedigimiz topculardan verim almasini bilen hoca. Dogruya dogru. Bu yonu yuzunden gelecek sezon rekabet kolay olmayacak

Biz dogru takviyeler yaparsak yine samp oluruz o ayri konu ama bjkyi hafife alamayiz
Bu sezon da kolay olmadi. Fb kicimizda dolandi hep. Burada kac kisinin sinir krizine girdigini sayamadim bile.

Stadı büyütmeye çalışıyoruz dedi başkan. Ciddi bir adım var mı acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt