Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 23.390
- 11.687
- 1.723
Sallıyor zaten inanmayın.Bu adam çok iyi yahu. Rakibin içinden geçiyor. Bence alamayiz. Sözleşmesi bitiyor mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sallıyor zaten inanmayın.Bu adam çok iyi yahu. Rakibin içinden geçiyor. Bence alamayiz. Sözleşmesi bitiyor mu
Benim de aklim Rabiot diyor
Bu sene cok iyiydi yaw.ya ne rabiotu
bomboş topçu
istemeyin şöyle nolduğu belirsiz adamları
Açıkçası ben de tam vakıf değilim üstadım, ilerleyen süreçlerde göreceğiz maçlarda nasıl bir kullanım olacak. Gerçek şampiyonluk ve takiben yıldız hakedişi TFF verilerinde yer alıyor, logo değişimi ile elde ettikleri görsel bir fark ama resmiyette bir anlamı yok. Galatasaray olarak yine de takipçisi olmak gerekebilir.Ama yasaya göre 2,5 cm olamazmış sanırım yıldızlar eğer şampiyonluk yıldızı gibi koymuşlarsa yanlıs oluyor yine
Bu sene cok iyiydi yaw.
kerem yunus barış zaniolo ve alınırsa rashica ile 5 kanat oyuncumuz var
elimizde sınırsız imkan olmadığına göre en son düşüneceğimiz yer kanat olmalı
Totemini öpeyim Okanne iyisi ya futbolcu değil herif
ön eleme öncesi transfer gelecektir ama Tielemans - Kean tarzı adamları 20 günde neredeyse getirmek zor neredeyse tatil bile yapmamış olacaklarHerkes sallamaya başladı daha sezon açılmadan
Totemini öpeyim Okan
Sadece Belçika Ligi'nde iş yaptı o yüzden biraz şüpheli sonuçta Frey'in o ligde yaptıkları ortada. Onun dışında Kerem'den çok bir artısı olduğunu düşünmüyorum hatve yabancı sınırı da çabası.
Tilemans kesin alınmalıdır. Ve gelecek hissediyorumrabiot için totemmi!? onu yapacağım gün beni öldürün daha iyi
nefret ediyorum herifden
mis gibi tielemans varken ne rabiotu