- 2 Temmuz 2011
- 132.675
- 55.596
- 5.338
Keramettin abi nobeti ac ula

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Keramettin abi nobeti ac ula![]()
Banane ulasezon bitmeden olmaz
Devetin gücünü arkasına alarak bir futbolcunun Galatasaray'a gelmesini engelleyecek kadar gözü dönmüş fanatik birinin spor bakanı olmasını kabul edemiyorum. Adı Gençlik ve Spor Bakanı ama adam ne genç ne de sporcu. Hemşehri kontenjanından gelmiş bir Rizeli. Üstüne üstlük Galatasaray düşmanı gözü dönmüş bir fanatik.
Saygısızlık etmek istemem ama nereden buldun bu çöpü? 20 yılda tek başarısı bu yıl sezonun TDsi olmak.frank haise
Bende bilmiyorum abiSaygısızlık etmek istemem ama nereden buldun bu çöpü? 20 yılda tek başarısı bu yıl sezonun TDsi olmak.
pasif bir adam aslında rte sonrasında görevden aldı onu yabancı düşmanı diye adı cıkmıstı yabancı sınırı konusunda cok keskın söylemleri vardıVedat Muriqi'yi Fener'e götüren ekipteydi hatta o malum fotoda da vardı sanırım.
Iki oyumu da kemal dedeye bastim ama nafile,erken secim olcek zaten.2024 de lider değişecek diye düşünüyorum diger astrologlar gibibunlara oy veren cimbomlular değerlendirsin
Iki oyumu da kemal dedeye bastim ama nafile,erken secim olcek zaten.2024 de lider değişecek diye düşünüyorum diger astrologlar gibi
Aynen.pluto kovaya gecti reis,degisim ve dönüşüm demek bu.ulkede cok sey değişecek,simdilik katlanicazkanaat erken seçim yönünde mi
Zappacosta iyi giderZaha
Zaniolo
Ziyech
Zaharyan
Zambo
Zorgane
Gelecek sene kurulacak gibi ama biz girebilecek miyizAsıl sıkıntı hem rizeli hem kpaşalı hem de fbli olması değil
Yabancı sınırının 5 olması gerektiğini düşünüyor
Bu ülkenin spor gündemi başımı ağrıtıyor. Avrupa Süper Ligi kurulsa da oraya geçsek