GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
valla bu takımlara bakınca bizim ligin değil 20 maksimum 16 takım olması taraftarıyım
Ne kadar köklü takım Süper Lig'de olacaksa o kadar iyi. Kalite sorunsa o zaman 8 takım olmalı. Her takım 4 kez oynar sezon içinde kendi arasında yine aynı noktaya çıkar işin sonu. Kaliteden bahsedeceksek 12 takım da 16 takım da bunu sağlamaz. Geçelim bunları. Madem böyle bir ütopyanın gerçekleşmeyeceğini biliyorsak 18 yerine 20 olması herkes için çok daha iyi. He PL, Ligue 1, Serie A olsa hadi program sıkışık 2 takım eksilsin derdim de bizim takımlar onlarınki gibi her yıl Nisan'a kadar 4-5 takımla devam eden takımlar olmadığına göre Şubat sonrası Avrupa'da takımımız kalmıyor ve fikstür boşa çıkıyor. Öyle yoğun bir fikstürümüz falan yok yani bizim büyük ligler gibi.

Ne kadar köklü takım Süper Lig'de olacaksa o kadar iyi. Kalite sorunsa o zaman 8 takım olmalı. Her takım 4 kez oynar sezon içinde kendi arasında yine aynı noktaya çıkar işin sonu. Kaliteden bahsedeceksek 12 takım da 16 takım da bunu sağlamaz. Geçelim bunları. Madem böyle bir ütopyanın gerçekleşmeyeceğini biliyorsak 18 yerine 20 olması herkes için çok daha iyi. He PL, Ligue 1, Serie A olsa hadi program sıkışık 2 takım eksilsin derdim de bizim takımlar onlarınki gibi her yıl Nisan'a kadar 4-5 takımla devam eden takımlar olmadığına göre Şubat sonrası Avrupa'da takımımız kalmıyor ve fikstür boşa çıkıyor. Öyle yoğun bir fikstürümüz falan yok yani bizim büyük ligler gibi.
eskişehir bursa köklüde ne oluyor renktaş biri matörde diğeri son hafta kaldı ligte.Kocaeli ,sakarya nerelerdeler ? Olay köklü kulüp falan değil yönetenler özellikle bursa ve eskişehir için konuşuyorum direkt kendi ceplerini düşünüyor başkan ve yöneticileri.Ligimizde bir sürü berbat takım olacak 20 takım olursa şuan için en ideali 16-18 takım

eskişehir bursa köklüde ne oluyor renktaş biri matörde diğeri son hafta kaldı ligte.Kocaeli ,sakarya nerelerdeler ? Olay köklü kulüp falan değil yönetenler özellikle bursa ve eskişehir için konuşuyorum direkt kendi ceplerini düşünüyor başkan ve yöneticileri.Ligimizde bir sürü berbat takım olacak 20 takım olursa şuan için en ideali 16-18 takım
İlla köklü olmasına da gerek yok. Samsunspor gibi şehir takımları da gayet iyi. Atıyorum bu yıl İstanbulspor ve Ümraniyespor düşse, yerlerine Samsunspor, Rizespor ve Bodrumspor gelse mükemmel olur mesela.

İlla köklü olmasına da gerek yok. Samsunspor gibi şehir takımları da gayet iyi. Atıyorum bu yıl İstanbulspor ve Ümraniyespor düşse, yerlerine Samsunspor, Rizespor ve Bodrumspor gelse mükemmel olur mesela.
Allah aşkına rizenin her yeri şehir olsa kaç yazar adamların yüzde 60 ı febeli üzde 30 u bejekeli yüzde 10 Galatasaraylı veya rizesporlu adamlar boş trbünlere oynuyor.Bodrum mesala stadının kapasitesi kaç ?Samsunspor iyidir febeye çok ters gelmiştir hep

Rize ve Bodrum mu :)

Bu arada onceki yorumuna da katilmiyorum. Nitelik <> Nicelik. Lig de takim sayisini arttirip takvim olusturunca bir cozume ulasamayiz.

Allah aşkına rizenin her yeri şehir olsa kaç yazar adamların yüzde 60 ı febeli üzde 30 u bejekeli yüzde 10 Galatasaraylı veya rizesporlu adamlar boş trbünlere oynuyor.Bodrum mesala stadının kapasitesi kaç ?Samsunspor iyidir febeye çok ters gelmiştir hep
Afedersin de koyayım FB'ye yav. Bana ne FB'den İsterse 19 takımın hepsi Fenerbahçe'nin pilot takımları olsun biz yine şampiyon oluruz. Fener'e yakınlığına bakarak "Süper Lig'e şu takım gelsin bu gelmesin" diyecek halim yok. Ben gidip Rize'ye deplasmanda 4 atınca Kasımpaşa'ya 4 atmaktan daha fazla zevk alıyorum. Bana ne FB'den. Bodrum'un stadının kapasitesine gerek yok. Karagümrük Olimpiyat'ta oynuyor. Kapasite 80000. Ee kaç kişi geliyor iç saha maçlarında. Ya da İstanbulspor. Esenyurt'ta oynuyorlar. Kaç kişi geliyor. Ben eminim ki Bodrumspor o semt taraftarıyla seneye isterse 500 kişilik statları olsun Kasımpaşa'dan da İstanbulspor'dan da daha fazla keyif verirler. Playoff maçlarındaki coşkularından belli.

Rize ve Bodrum mu :)

Bu arada onceki yorumunda net hatali. Nitelik <> Nicelik
Sana da yazayım renktaş. Koyayım FB'ye. Umrumda değil kim Fener'e yakın kim Beşiktaş'a yakın. Umrumda değil. Kıçıkırık İstanbul takımlarını yenmektense onları yenmek çok daha zevkli. Ayrıca önceki yorumum da hatalı falan değil. Dediğim gibi eğer nitel bakacaksak ligin 8 takımlı olması lazım. He madem yapamıyorsun bunu o zaman 18'den ziyade 20 takım olması daha güzel benim için. Tabii o diğer iki kontenjan da Pendikspormuş Eyüpspormuş vs. gelmeyecekse. Onlar gelecekse yine bir anlamı yok. Ama kaliteymiş nitelikmiş vs. geçelim bunları. Öyle olsa her lig maksimum 10 takımla oynanır dünyada PL hariç.

30luk yıldızlardan bu dönem uzak dursak iyi olur, geçen seneki gibi kritik değil kısa vadeli şampiyonluklar için oluşturulmuş yaşlı transferler. gidip ucuza müldür kabak dervisoglu gibi perf verecek yerli gençleri alırdım, yabancı sınırı sorunu gelecekte olmazdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt