GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zenit'in Hazırlık Maç'ı yaptığı takımlar arasından en bilineni Kızılyıldız takımı.Avrupa'nın önde gelen Ligleri'nden hiçbir takım savaşa karşı oldukları için Zenitle Hazırlık Maç'ı yapmamış.Ve buna ek olarak Cska Moskova ile Hazırlık Maçları'nı iptal eden kulüpler Bodo Glimt - Skhupi - Vejle.Krasnodar ile de Malmö takımı ve Levski Sofia takımı Hazırlık Maç'ı yapacakmış onlar da iptal etmiş maçı.Bu kulüp yine şaşırtmıyo..

Benim bildiğim fener bizim yenildiğimiz hatta taraftarının ümitlerini yarıda bırakıp lige havlu atar futbolun yazılı olmayan kuralıdır burada dursun böyle bir şey pazar günü olabilir.

3 saat uyumusum.bana hazirana kadar ceza verin.nisandan sonra iyce ortalık karışır.hakem makem diye ağlamaya başlanır,rezil ortamlar olur.ben bi daha 2021i yaşayamam @Alper Altun foruma dönünce bas cezayı abi.ne zaman devre arası foruma girsem takım gol yiyo zaten.bi yararı olur belki.ben ilgilenmek istemiyorum artık takımla

3 saat uyumusum.bana hazirana kadar ceza verin.nisandan sonra iyce ortalık karışır.hakem makem diye ağlamaya başlanır,rezil ortamlar olur.ben bi daha 2021i yaşayamam @Alper Altun foruma dönünce bas cezayı abi.ne zaman devre arası foruma girsem takım gol yiyo zaten.bi yararı olur belki.ben ilgilenmek istemiyorum artık takımla
Sergen sen zaten mactan öncede cok aglakdin. Yok sergio'nun icardi'ye atamadigi paslar filan, bi kendine gel rengim. Hele bi alanya maci oynansin bakalim önce.

Sergen sen zaten mactan öncede cok aglakdin. Yok sergio'nun icardi'ye atamadigi paslar filan, bi kendine gel rengim. Hele bi alanya maci oynansin bakalim önce.
ben onları totem amaclı yazdım,oliveira etki etsin diye ama totemimi bozdular olumlu konus diye.kerem ve rashica üzerine de yazdım.biri gol attı,biri asist yaptı mesela.benimde bi sampiyonluk parolam var böyle sezonlarda.ama artık olmuyo zaten.oliveira güvenilecek biri de değil

1 haziran'a kadar ugurluyoruz o vakit.

ben onları totem amaclı yazdım,oliveira etki etsin diye ama totemimi bozdular olumlu konus diye.kerem ve rashica üzerine de yazdım.biri gol attı,biri asist yaptı mesela.benimde bi sampiyonluk parolam var böyle sezonlarda.am artık olmuyo zaten.oliveira güvenilecek biri de değil
Neyse bi alanya macini bekleyelim. Bu zirtlar avrupa macindan sonra yorgun cikabilirler ve deplasman maci oldugunu unutmayalim. Bizim kayip ettigimiz haftada mac kaybi yasarsalar piskolojik olarak bidaha hic dogrulamazlar. Gerci oynadiklari takimlarin kendilerine karsi motivasyonu düsününce biraz zor gibi ama hayirlisi artik.

evet torreira ve icardi olayında açık açık maganizsel işlerin performanslarını bozduğunu konuşalım mı artık

icardiye izin vs. muhabbetleri de işler iyi giderken de saçmaydı

burası dingonun ahırı değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt