- 2 Temmuz 2011
- 132.708
- 55.610
- 5.338
ben bu işleri bıraktım.oliveiranın icardiye yaptıgı sadece 1 asist var.nasıl beklentim olsun mactanaksam icin skor tahminin nedir serg ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben bu işleri bıraktım.oliveiranın icardiye yaptıgı sadece 1 asist var.nasıl beklentim olsun mactanaksam icin skor tahminin nedir serg ?
sikma canini 0-1 kazandik bileben bu işleri bıraktım.oliveiranın icardiye yaptıgı sadece 1 asist var.nasıl beklentim olsun mactan
Mayıslara az kaldı zamanı gelince de bu sefer mutluluktan uyuyamayacağız her karanlığın bir aydınlığı vardır.Uyku yok.![]()
Sergen sen zaten mactan öncede cok aglakdin. Yok sergio'nun icardi'ye atamadigi paslar filan, bi kendine gel rengim. Hele bi alanya maci oynansin bakalim önce.3 saat uyumusum.bana hazirana kadar ceza verin.nisandan sonra iyce ortalık karışır.hakem makem diye ağlamaya başlanır,rezil ortamlar olur.ben bi daha 2021i yaşayamam @Alper Altun foruma dönünce bas cezayı abi.ne zaman devre arası foruma girsem takım gol yiyo zaten.bi yararı olur belki.ben ilgilenmek istemiyorum artık takımla
ben onları totem amaclı yazdım,oliveira etki etsin diye ama totemimi bozdular olumlu konus diye.kerem ve rashica üzerine de yazdım.biri gol attı,biri asist yaptı mesela.benimde bi sampiyonluk parolam var böyle sezonlarda.ama artık olmuyo zaten.oliveira güvenilecek biri de değilSergen sen zaten mactan öncede cok aglakdin. Yok sergio'nun icardi'ye atamadigi paslar filan, bi kendine gel rengim. Hele bi alanya maci oynansin bakalim önce.
1 haziran'a kadar ugurluyoruz o vakit.3 saat uyumusum.bana hazirana kadar ceza verin.nisandan sonra iyce ortalık karışır.hakem makem diye ağlamaya başlanır,rezil ortamlar olur.ben bi daha 2021i yaşayamam @Alper Altun foruma dönünce bas cezayı abi.ne zaman devre arası foruma girsem takım gol yiyo zaten.bi yararı olur belki.ben ilgilenmek istemiyorum artık takımla
Neyse bi alanya macini bekleyelim. Bu zirtlar avrupa macindan sonra yorgun cikabilirler ve deplasman maci oldugunu unutmayalim. Bizim kayip ettigimiz haftada mac kaybi yasarsalar piskolojik olarak bidaha hic dogrulamazlar. Gerci oynadiklari takimlarin kendilerine karsi motivasyonu düsününce biraz zor gibi ama hayirlisi artik.ben onları totem amaclı yazdım,oliveira etki etsin diye ama totemimi bozdular olumlu konus diye.kerem ve rashica üzerine de yazdım.biri gol attı,biri asist yaptı mesela.benimde bi sampiyonluk parolam var böyle sezonlarda.am artık olmuyo zaten.oliveira güvenilecek biri de değil
tesekkürler1 haziran'a kadar ugurluyoruz o vakit.
Durtesekkürler
Gitti bile ..
Kahramanlar can verir yurdu yaşatmak için. Şampiyonluk ateşini yakmış Sergi.
Şampiyonluk kupası Altay'ın elinde yükselecek maalesefKahramanlar can verir yurdu yaşatmak için. Şampiyonluk ateşini yakmış Sergi.