GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nasıl bi 11 görmek istiyosun ahmetim kafandaki kadroyu yaz
Livakovic
Singo-nelsson-apo-grimaldo
İlkay-torreyra
Di maria-zaniolo-asensio
Forvet

Forvet konusunda kafama yatan biri yok hiç açıkçası ama bay bile oynasa iş yapar şu kadroda he tabi şampiyon olup cl görmemiz lazım şu kadro için erden beyimiz hala elindeki belgeleri açıklamadı şampiyonluk gidicek

Livakovic
Singo-nelsson-apo-grimaldo
İlkay-torreyra
Di maria-zaniolo-asensio
Forvet

Forvet konusunda kafama yatan biri yok hiç açıkçası ama bay bile oynasa iş yapar şu kadroda he tabi şampiyon olup cl görmemiz lazım şu kadro için erden beyimiz hala elindeki belgeleri açıklamadı şampiyonluk gidicek
Bu kadro olmaz malesef birbirini tamamlayacak oyuncular değil

Ayrıca nelson gidecek,grimaldo barca yapacak gibi,toreyra gidecek,ilkay çok zor ve 8 oynamıyo,zaniolo gidecek,asensioda imkansız ama hadi aldın diyelim sol kanat değil

Bu kadro olmaz malesef birbirini tamamlayacak oyuncular değil

Ayrıca nelson gidecek,grimaldo barca yapacak gibi,toreyra gidecek,ilkay çok zor ve 8 oynamıyo,zaniolo gidecek,asensioda imkansız ama hadi aldın diyelim sol kanat değil
Zanioloyu şu form durumuyla hiçbir takım almaz gibi yav ilkay da bence kotaranilir
Asensio konusunda ise evet belki oraya bir sprinter iyi gidebilir marcoyu sağa çekip

Ama dediğim oyuncular şimdiden sallanmaya başladı seneye nolur allah bilir olası bi avrupa arenasında folloş olabiliriz kerem boey bunlardan bağımsız olarak satılmalı

Sergio iyi döneminde bile sağlam görüntü çizmiyor, Mertens yaşlı. Bu ikisine katılıyorum. Gerisine bir şey olacağını sanmıyorum. Kerem, Boey ve Icardi'ye neye göre düşüş yazdın o da ilginç olmuş. Muslera çok profesyonel bir kaleci, 36 ile 37 arasında o kadar farkedeceğini sanmıyorum.

muslera
boey
sergio
mertens
kerem
icardi(karıyı boşamazsa)

seneye bu herifleri ana planda görmek istemiyorum artık satılırlar mı nolur bilemem ama 11 de izlemek istemiyorum

Sergio iyi döneminde bile sağlam görüntü çizmiyor, Mertens yaşlı. Bu ikisine katılıyorum. Gerisine bir şey olacağını sanmıyorum. Kerem, Boey ve Icardi'ye neye göre düşüş yazdın o da ilginç olmuş. Muslera çok profesyonel bir kaleci, 36 ile 37 arasında o kadar farkedeceğini sanmıyorum.
Yabancı siniri kalkarsa keremle banko 11 oynamak aptalliktir

Forum acayip kasıyor, tapatalktan giriyorum acaba sadece bende mi sorun var

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Boey ve kerem konusunda asıl olay pik noktalarını görmüş olmaları satılmaları her iki taraf için de daha iyi olur ki boeyin düşüşe geçme ihtimali hiç de az değil mesela genç yaşına rağmen

Icardi konusunda ise sorun tamamen profesyonellik ne kadar güvenilir bi yatırım olur bilemiyorum

Muslera 2024 de gidecek deniyo bence hazır takımdayken devir teslim yapılmalı ki sıkıntı yaşamayalım

Yav bu Tolunay Kafkasa 2010 öncesi Kayserispor'dayken baya potansiyelli gözüyle bakıyordum, ama şu an hikmet karaman ayarında takılıyor. Eğer kendini geliştirebilseydi en azından beşiktaş ayarında bir takımı çalıştırabilirdi.
Hikmet hoca bunu ve bunun türevlerini tokatlar yahu

bence yine saçma yani. o zaman gs'ın bay geçtiği hafta, fb'yi maç fazlası ile önümüze mi geçirmiş olacaklar: ddd

sonuçta şu an gs, 1 maç fazlası ile fb'den 6 puan önde. bir hafta bay geçecek ve fb o hafta kazanırsa maç sayıları eşitlenecek ve puan farkı o zaman 3'e düşecek.

birinin iki, birinin 1 hükmeni var ama şu andan o pointsleri işletmek neden? t-markt'ın topçu bedellerinde fb-markt olduğu belliydi zaten de, yuh yani yaptıkları algıya bak?

hükmen maçları, ilgili haftanın sonunda işlersin. şimdi fb bu hafta bjk'ye kaybedip, gs ads'yi yenerse, normalde fb'in gs bay haftasına maç eksiği ile 9 puan geide gitmesi algısı var, bir de yenerse puan farkının 3'e düşmesi algısı.
1 maç fazla ile 9 puan öndeyiz şu an 6 değil,2 takımın da hükmenleri eklenirse biz 66 fb de 60 puan oluyor maç sayıları eşitlenerek

Beşiktaş’a dev sponsor​

Stat sponsorluğu bu sezon bitecek olan Beşiktaş, Rusya'nın en büyük doğal gaz dağıtım şirketi Gazprom ile beş yıllık bir anlaşma imzalayacak. İşte anlaşmanın detayları...​

Beşiktaş’a dev sponsor

Beşiktaş Jimnastik Kulubü (BJK) futbol takımıyla Vodafone’un 10 yıllık beraberliği bu sezon sonunda bitiyor.

Vodafone ile 2013 yılında yaptığı anlaşma ile 5 yıllık göğüs reklamı için 29 milyon dolar, 15 yıllık stat isim hakkı içinse 116 milyon dolar alan Beşiktaş yeni anlaşma için dünyanın en büyük enerji şirketlerinden biri olan Rusya merkezli Gazprom şirketi ile el sıkışmaya hazırlanıyor.

Rusya-Ukrayna savaşının ardından Schalke’nin tüm sponsorlukları durdurmasının ardından Rusya’nın en büyük doğal gaz dağıtım şirketi Gazprom, sponsorluk faaliyetlerini başka bir ülkeye devretme kararı almıştı.

SÖZCÜ’nün edindiği bilgiye göre, Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Serhan Çetinsaya, Gazprom’un Yönetim Kurulu Başkanı Aleksey Miller’in davet üzerine önümüzdeki hafta Rusya’ya gidecek. Varılan 5 yıllık anlaşmaya göre 3 yıllık stat ismi sponsorluğu için Beşiktaş 60 milyon Euro alacak. Geriye kalan 2 yıl için ise taraflar yeniden masaya oturacak.

Ayrıca Gazprom’un Beşiktaş’ın Lokomotiv Moskova’dan yıldız bir ismin transferine de destek olacağı öğrenildi.

15 YILLIK SPONSORLUK BİTMİŞTİ​

Rus enerji şirketi Gazprom Gazprom ile Schalke 04 arasındaki 2007 yılında başlayan sponsorluk ilişkisi 2022 yılında son bulmuştu. Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik askeri saldırısının ardından 24 Şubat 2022’de formasındaki Gazprom göğüs reklamını kaldıran Schalke 04, dört gün sonra yaptığı açıklamada da “Yönetim Kurulu, kulüp denetleme kurulunun onayıyla, Schalke 04 ve Gazprom arasındaki ortaklığın anlaşma süresi sona ermeden bitirilmesine karar verdi” ifadelerine yer vermişti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt