- 20 Haziran 2011
- 57.707
- 63.065
- 4.533
Vasfiyi Sehmuz Kayalar olarak revize eder misin @Keramettin TANRIVERDİ
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vasfiyi Sehmuz Kayalar olarak revize eder misin @Keramettin TANRIVERDİ
Üyelere adres verip tehdit etmek yasaktırKonya zafer çarşısı kardeşler mekanı gel
Bu lafı yüzüme de söylemeni bekliyorum
İyi forumlar
zaniolo devrim özkanla aşk yaşayacak
İyi ki varsın da konuyu özüne döndürdün Serengeti Reis...Yoksa Kayalar diye bir Afrikalı ilkel kabilenin saçma sapan muhabbetlerini çekmeye devam edecektik, Allah muhafaza!..zaniolo devrim özkanla aşk yaşayacak
abi zaniolo le devrimin birbirlerini 1 kez görmesi yeterli,elini cabuk tuto benim
abi zaniolo le devrimin birbirlerini 1 kez görmesi yeterli,elini cabuk tut
50 TL ye Feramuz'a selam bile vermem
0,001%Benfica da oynayan sol bek Grimaldo nasıl bir topçu lan öyle... Oluru varmı lan bunun bizim takıma...
Afrikalı Feramuz haİyi ki varsın da konuyu özüne döndürdün Serengeti Reis...Yoksa Kayalar diye bir Afrikalı ilkel kabilenin saçma sapan muhabbetlerini çekmeye devam edecektik, Allah muhafaza!..
Sonra neden banlandim deme ha Keramettin bu mesajlarını görmesinzaniolo devrim özkanla aşk yaşayacak
daha yeni barıstık yavSonra neden banlandim deme ha Keramettin bu mesajlarını görmesin![]()
Hangi Feramuz muhterem?! Mantar gibi bitiverdiler, her biri diğerinden müptezel bu Kayalar aşiretinin mensupları, yetişmek ne mümkün?!..Afrikalı Feramuz ha
Beni biriyle karıştırdınız sanırım.Sen hala burada misin ? İnsan biraz utanır