GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu şampiyonlar ligi maçları neden aynı saatte başlıyor çok merak ediyorum biri 2 saat önce başlasa iki maçıda izlesek daha iyi olmaz mı? @uefa @fifa @kelinfantino

Bir Yıldız Doğuyor (sanırım)

İzlediğim maçlarda potansiyelli 1 futbolcu gibiydi.En önemlisi Milli Takım maçlarında fiziki olarak rakiple beraber sahada ayakta kalan 2-3 oyuncudan 1'i oluyodu hep genel olarak.Kondisyonlu da 1 futbolcu.Arda Güler'i sosyal medya bu kadar öveceğine biraz da Kenan'ı övmeli.Bu arada bu Kenan da Fbli diye biliyom ben reis yav :D

Juve Benfica macini izlemistim ama Juve erken kirmizi gorunce tam anlasilmadi. Yine de topla iyi gibiydi

Basına bakılırsa taraftarın dikkatini dağıtmak için her yönden haber pompalanıyor.

- Tüm topçular satıldı.
- Play-Off goygoyları yayıldı.
- Eski antrenörlerle röportajlar medyaya saçılıp o dönemki spekülasyonlar hortlatıldı.
- Florya'dan zarar edileceği yönetimin yanlış yaptığı pompalandı.

Bakalım sırada ne var. Korkunun ecele faydası yok.

Ismael Garcia Sevilla maçı hakkında konuşmuş ve bizim takım hakkında da anektodlar vermiş. Sevilla-Nelsson durumu falan da sorulmuş. Güzel röportaj Annesine Udinese’ye gittiğini söylediğinde o takımı bilmediği ama Galatasaray’dan bahsedince bildiğine falan değinmiş.

su twde troll futbol gibi sitelerde arap ve zenci arkadaslarin pl mizahina ingilizmisler gibi katilmalari beni cok irite ediyor

avrupalidan cok bunlarin igrenc ortadogu mizahina denk geliyoruz

birde her paylasimin altina messi ronaldo jokelari gorunce iyice bayiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt