Umut Işık
Hocaların Hocası
- 6 Temmuz 2015
- 54.439
- 65.569
- 3.963
Baskette ciddi küçülmeye gidilmeli diyorlar akıllanmaya başlamışlar.Akıllanmalarını istemem, rizeyle bi hazırlık maçı falan yapıp 5 6 atmaları gerek

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baskette ciddi küçülmeye gidilmeli diyorlar akıllanmaya başlamışlar.Akıllanmalarını istemem, rizeyle bi hazırlık maçı falan yapıp 5 6 atmaları gerek
Örgütlü olmamız lazım umutum
O da bizde var
Heyecan var mı FeroCaz yapmayınız
Yenmisler ya barcayiBaskette ciddi küçülmeye gidilmeli diyorlar akıllanmaya başlamışlar.![]()
Heyecan var mı Fero
Menajeri Gardi olduğundan sorun olacağını sanmam.Boey'in sözleşme uzatma haberleri yine kesildi. Keşke uzatılsaydı bu arada. Uzatılma olmazsa sezon sonu gidici gözüyle bakılır.
Gardi değil menajeri. Rogon şirketine bağlı. Gerçi 2.5 yıllık sözleşmesi var hali hazırda seneye de uzatılabilir ama haberler bu kadar çıkmışken hatta anlaşıldı maaşı 1-1.2 milyon maaş, serbest kalma 25-27 milyon deniyordu. Bir anda kesildi haberler. Belki imza için milli ara bekleniyordur.Menajeri Gardi olduğundan sorun olacağını sanmam.
Boey transferiyle ilgili zamanında konuştu diye hatırlıyorum hatta Boey'i isteyen kim olursa yüksek miktar bonservisi gözden çıkarsın demişti.Gardi değil menajeri. Rogon şirketine bağlı.
Biz Gardi ile çalışıyor olabiliriz.Boey transferiyle ilgili zamanında konuştu diye hatırlıyorum hatta Boey'i isteyen kim olursa yüksek miktar bonservisi gözden çıkarsın demişti.