GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5 yıldız kullanan her şey aforoz edilmeli @Alper Altun
Sevgili Vasfi renktaş. Bugün cevap gelmediği için bu flood altına tekrar soru sordum ve malesef sayfadan engellediler. Bunun gibi sayfaları lütfen GSC yönetiminden rica ediyorum yasaklı listeye koyalım veya gereken tepkiyi gösterelim

Zaten 63 yıl geçmiş bir rekor çok iyi takım arkadaşlığı olmadan kırılamazdı gerçekten arkadaşlık üst seviyede hocanın tercümanlar yerine birebir diyalog kurabileceği 3-4 dil biliyor olmasının da etkisi olduğunu düşünüyorum daha çok arkadaş gibi yaklaşıyor ama disiplini de elden bırakmıyor.

Adama “sen kazmasın o yüzden oynatmıyorum” denmez zaten.
Herkesten önce kazma dedim zaten kendisi icin burda herkes göklere cikarirken ama söylediklerinde gerceklik payi var. Örnegin dubois sacma yabanci kurali olmasa rahat sol bekte oynar. Kulübleri böyle zarara sokuyorlar iste. Yatirimlar bosa cikiyor. Birde sabit kalsa tamam, bi asaga bi yukari. Kulüpler de sasirdi ne yapcagina artik.

Lincoln’ün sol diz ön çapraz bağlarında yırtık tespit edilmiş olup oyuncumuzun tedavisi kapsamında operasyon geçirmesine karar verilmiştir.

Geçmiş olsun

[Ojeda] BREAKING: MLS announced the new "Timed Substitution Rule" to apply in the MLS NEX TPRO (their reserve league). The rule says that the outgoing player has 10 seconds to leave the field; if not, his team will play without one player for one minute.

MLS degisiklerde yeni bir kural cikartmis ve reserv liginde deneyeceklermis. Oyundan alinan oyuncu 10 saniye icinde sahayi terketmezse, takimi 1 dakika eksik oynayacakmis. Giren oyuncu o zaman 1 dakika ekstra disarda beklemeli.

[Ojeda] BREAKING: MLS announced the new "Timed Substitution Rule" to apply in the MLS NEX TPRO (their reserve league). The rule says that the outgoing player has 10 seconds to leave the field; if not, his team will play without one player for one minute.

MLS degisiklerde yeni bir kural cikartmis ve reserv liginde deneyeceklermis. Oyundan alinan oyuncu 10 saniye icinde sahayi terketmezse, takimi 1 dakika eksik oynayacakmis. Giren oyuncu o zaman 1 dakika ekstra disarda beklemeli.
Bu ne ya. Adam seke seke cikarsa nolcaj

1 dakika neye yariyacak? Cidden böyle birsey yapmak istiyorsan 5 dakika yap.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ahmet Ağaoğlu, Trabzonspor başkanlığına aday olmayacağını açıkladı:

"Yapmış olduğunuz çağrılara ve vermiş olduğunuz desteğe bir kez daha çok teşekkür ediyorum ancak üzülerek ifade etmek isterim ki olağanüstü genel kurulda yeniden aday olmam mümkün değil."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt