Faruk Özkul
10 Numara!
- 7 Eylül 2009
- 19.900
- 11.109
- 2.338
Yaz transfer dönemi takim kamptayken, öve öve bitiremedin. Ben kazma diyince kavga ediyordun. Neyse herkes bi gün dogru yolu bulabiliyormus.Bu sezon hep sövdüm buna

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaz transfer dönemi takim kamptayken, öve öve bitiremedin. Ben kazma diyince kavga ediyordun. Neyse herkes bi gün dogru yolu bulabiliyormus.Bu sezon hep sövdüm buna
İskenderun'a geldiğinde yiyelim reis..@Murat Durmaz nezaman kebab yediriyon
Ula o ben değilimdir. Alintila o mesajlari mi görmek istiyorumYaz transfer dönemi takim kamptayken, öve öve bitiremedin. Ben kazma diyince kavga ediyordun. Neyse herkes bi gün dogru yolu bulabiliyormus.![]()
Tamam geliyorumİskenderun'a geldiğinde yiyelim reis..
Beklerim reis..Tamam geliyorum
Tamam geliyorum
Okadar kupon tutturuyor birakta yiyeyim ulanBeles yemegi duyunca hemen baliklama atladin demi
Okadar kupon tutturuyor birakta yiyeyim ulan
Yer imlerine kayit etmedim. Yaz transfer dönemindeydi ilk oynadigimiz hazirlik maci oynaniyordu sergio geldiginde. Git o transfer nöbetinde bulabilirsin hatta o macin konusu olmasi lazim. Neyse zaten kurtulduk yeni sol bek kim olacak ona bakalim.Ula o ben değilimdir. Alintila o mesajlari mi görmek istiyorum
Kiskanmam ki. O turturtukca karnimiz doyacakSen de oyna sen de tuttur. Kiskanma adami
Abdülkerim'e Atalanta teklif yapmış Sports Digitale'e göre.