GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fil Ali ölmüş. Duyumları arada burada da paylaşılıyordu. Aklı başında yorumlar yapan bir abiydi.

Yazık bize yemin ediyorum..O hafta oynayacağımız rakibin form durumuna,sakatina,cezasına,taktigine,tekniğine bakacagimiza hakeme,var hakemine,mhk başkanına,ilişkilerine falan bakıyoruz...O kadar yorucu ki gerçekten..Yav bu kadar mı zor azıcık adaletli olmak herseyi biraz oluruna bırakmak..

Arsenal gibi bir kulüp 18 yıldır şampiyon olamıyor,süründu yıllarca belki bu sene de şampiyonluğu kaçıracak ama adamlar yönetime,antrenörü,futbolcuya sovuyordur en fazla...Biz o kadar senede 7-8 kere şampiyon olduk ama 5 kat daha yıprandık yemin ediyorum.. Her sene aynı rezillik..

Bir mucize olsa hersey adil olsa valla 10 sene şampiyon olmayalım razıyım.. Bu düzende şampiyon olsan zaten ertesi sene ağzına edecekleri garanti..

Kerem Aktürkoğlu kendi kalitesine dürüstlüğüne yakışır harika açıklamalar. Sen bu ülkenin uzak ara en kaliteli ve en yüksek oyun görüşüne sahip kanat oyuncususun. Hayallerini umarım gerçekleştirirsin ve La Liga yakın gibi ama sen yine de kalabildiğince kal InCollage_20230320_121016121.jpg

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kerem Aktürkoğlu kendi kalitesine dürüstlüğüne yakışır harika açıklamalar. Sen bu ülkenin uzak ara en kaliteli ve en yüksek oyun görüşüne sahip kanat oyuncususun. Hayallerini umarım gerçekleştirirsin ve La Liga yakın gibi ama sen yine de kalabildiğince kal Ekli dosyayı görüntüle 196247

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

GSC app’te bu mesajın ilk satırını gördüm önizlemede dedim kesin yiğittir

Hiç mi şaşmaz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3 gün baş ağrısı normal mi ?

Bizim resmi hesap artık rehavet pompalayan postlardan uzak durursa çok iyi olur. Hafta boyunca gereksiz yere 14 maç rekoru kırıldı paylaşımları yapıldı. Anında gördük karşılığını. Futbolcuları gevşek bırakmaya gelmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt