- 1 Mayıs 2018
- 53.159
- 43.556
- 3.298
behfield
zehfield
zehfield
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O dangalağa sunulan bütçe FT'ye bile sunulmadı hiç bir zaman.Az bütçe
Igor Tudor: “Kovulduğum sezon az bütçeye rağmen kurduğum kadro şampiyon oldu. Hak ettiğim saygıyı göremedim. Liderken kovulan dünyadaki ilk teknik direktör olabilirim.”
O dangalağa sunulan bütçe FT'ye bile sunulmadı hiç bir zaman.
Madem o kadar bütçeyi düşünüyordu Sneijder yerine Belhanda kazığının alınmasını veto etseydi göt herif.
Sevmiyorum adamı. Büyük maçlarda ezik ezik top oynatan adam gelmiş hâlâ laf ediyor bize.Sakın adamsın ama Tudor konusu geçince deliriyorsun![]()
Tudorsun kurdugu kadroyla ft 2 yil championluk alip sonra kadroyu yavastan dagitti ya olm. Begenmedigin belhanda hocanin prensiydiO dangalağa sunulan bütçe FT'ye bile sunulmadı hiç bir zaman.
Madem o kadar bütçeyi düşünüyordu Sneijder yerine Belhanda kazığının alınmasını veto etseydi göt herif.
Orası öyle ama FT Sneijder varken o paraya hayatta aldırmazdı o apaçiyi.Tudorsun kurdugu kadroyla ft 2 yil championluk alip sonra kadroyu yavastan dagitti ya olm. Begenmedigin belhanda hocanin prensiydi
Keline şey yapayım seninAz bütçe
Igor Tudor: “Kovulduğum sezon az bütçeye rağmen kurduğum kadro şampiyon oldu. Hak ettiğim saygıyı göremedim. Liderken kovulan dünyadaki ilk teknik direktör olabilirim.”
Kongolu
24 yaşında
24 yaşında Rumen olsa hoşuna giderdi değil mi?Kongolu
24 yaşında
5-6 yaş ekle hacıKongolu
24 yaşında