GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sonucu belli maçın rezultunu şimdiden yazmışlar siteye, algı fln yok bana göre. bizim de hesabı ona göre yapmamız gerekiyor ztn. konya maçından önce yok fark 12 olcak fln diye laflar asıl tehlike idi
haklısın o konuda da, tüm sitelerin bu şekilde verip, t-markt'ın bu şekilde vermesini çok samimi bulmadım, onu belirtmek istedim. resmen kötü niyetli bir site.

yoksa, rehavete kapılmamalıyız tabi.

bayını hükmenini geçelim, her iki takımın da sahada oynayacağı 10 reel maçı kaldı.

fb 5 deplasman, 5 içeride.
gs 4 deplasman, 6 içeride.

fark 3 puan. muhtemel ikili averaj + fb ile içeride oynamak gibi avantajlarımız var. umarım her hafta lig boyu kısaldıkça, biz kazanır, fb puan kaybeder, bu avantaj da katlanarak büyür.

Geçmiş sayfalardan geliyorum Tudor'un attığı en büyük kazık beli dönmeyen, Avrupa'dan köyüne dönmüş Maicon denen b.k çuvalını stoper diye almasıdır. Belhanda'da bonservis maaş vs. açısından kazıktır ama en azından 4 sezon formamızı giymiştir bir şekilde de performans alınmıştır dönem dönem.

Benim oglanin okul futbol turnuvasindayim. Bu iki çocuk Ajax altyapisina transfer edilmisler.

Sarisin olan baya baya iyi teknik digeride guclu bir tip yikip geciyor :)

A9BE5163-70AB-473C-B9D8-B919C46EC7E5.jpeg
293B2047-1170-4192-84B0-D74DD05156E4.jpeg

Icardi'nin duruma bagli, o alinirsa baska bir 'pahali' forvete gerek yok.
Bana satamayacağımız birine bonservisiyle 3 senelik 20-25 milyon bağlamak pek mantıklı gelmiyor. Maliyeti bonservisiyle benzere gelecek Pavlidis, Sörloth yada yarı maliyetine Douvikas, Dovbyk gibi isimlere yönelmek daha mantıklı geliyor bana.

Bana satamayacağımız birine bonservisiyle 3 senelik 20-25 milyon bağlamak pek mantıklı gelmiyor. Maliyeti bonservisiyle benzere gelecek Pavlidis, Sörloth yada yarı maliyetine Douvikas, Dovbyk gibi isimlere yönelmek daha mantıklı geliyor bana.
Sana 3 yilda atacagi gollerle getirecegi daha fazlasi var. Hersey al-sat degil.

alayım kemerburgaz rehabilitasyon merkezine yeni yıldızlarımı

Haklısında orda da Wanda belası var. İcardi 3 sezon boyunca güvenebilecek bir isim mi? Maaşı 4 civarı olsa tamam ama 5-6 civarı maaşı olacak.
Ha 4 verdin ha 5 verdin, bunlar küçük detaylar. Sonuçta 4 veren 5 de verir. Büyük kulüpler bu kadar pinti olmamalı. Pahali diyorsak alternatifine 3 milyon da vermeyeceksin o zaman. Max 2 milyon euroya oynarım diyen bir furbolcu bakmamiz lazim oyle bir durumda. Oyle bir golcü da zor bulunur ya da scout transferi yapacaksın ama santrafor mevkisinde bu risk alınamaz buyuk kuluplerde.

Kaleci ve santraforun kendisini kanıtlamış oyuncular olmalı.

Ha 4 verdin ha 5 verdin, bunlar küçük detaylar. Sonuçta 4 veren 5 de verir. Büyük kulüpler bu kadar pinti olmamalı. Pahali diyorsak alternatifine 3 milyon da vermeyeceksin o zaman. Max 2 milyon euroya oynarım diyen bir furbolcu bakmamiz lazim oyle bir durumda. Oyle bir golcü da zor bulunur ya da scout transferi yapacaksın ama santrafor mevkisinde bu risk alınamaz buyuk kuluplerde.

Kaleci ve santraforun kendisini kanıtlamış oyuncular olmalı.
İcardiyi severim ama guvenmem

Heyecanla bekliyoruz ADS maçını! Şu karelere bak. Canımız Hocamız, Mauro Icardi, Nicolo Zaniolo, Victor Nelsson, Sacha Boey, Abdülkerim Bardakcı ve Takımın her şeyi Dries Mertens.. Karede olmayan starlar da dahil. Çok güçlüyüz çok istekliyiz
InCollage_20230329_193532067.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

2012 senesinde Galatasaray kadro, oyun ve puan olarak çok öndeyken Play Off sistemi getirdiler. Bu sene de Hatayspor ve Gaziantep gibi kulüplerin durumlarından dolayı alınan karara itiraz ediyorlar. Sonuç belli. En komiği en çok Beşiktaşın kendini parçalaması. Şampiyon olacağınızı mı sanıyorsunuz?
-hqbtkq.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt