GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zemin çalışması nedeniyle Olimpiyat Stadı’nda maç oynayamayacak olan İstanbulspor, Galatasaray maçının Vodafone Park’ta oynanması için başvuru yaptı. Beşiktaş ise bu teklife sıcak bakmıyor.

Sergioyu 2-3e bi yere satabilsek cok iyi olur sene sonu ya

3 yil daha sozlesmesi var son 2 yili f/p acisindan selcuk inan gibi olur bence
Sergio yerine mi olur Mertens yerine mi olur ama işin mücadele tarafında çok üstün bir orta saha şart bize

Avrupa'da mücadele etmek için böyle bir orta sahaya ihtiyacımız var

Sergio’daki sıçış efsane ama adama da suç bulamıyorum y.K. bir yıl ve sezon yaşıyoruz bir hafta maç var sonra bir bakıyorsun 15 gün 10 gün 8 gün 3 ay sonra falan.
Ben iyi bir yaz kampı ve kesintisiz bir sezon ile TSL için seneye de yeterli olacağını düşünüyorum. Doğru bir orta saha yapılanmasıyla Avrupa maçlarında da sırıtmaz.
Ha teklif gelir okuturuz hayır da demem yıllardır ihtiyacımız olan profil yeni bir meloyken bir oyuncunun yerini 10 senede doldurmamız konusu sinirlerimi bozmakta.

Sergio yerine mi olur Mertens yerine mi olur ama işin mücadele tarafında çok üstün bir orta saha şart bize

Avrupa'da mücadele etmek için böyle bir orta sahaya ihtiyacımız var
Mertens yerine olmalı bence yaşı da düşünülünce. Bizim 4-2-3-1'den direk 4-3-3'e geçmemiz lazım. Gidecek oyuncuları da düşündüğümüzde bekleri daha ofansif seçerek çok daha iyi kurgumuz olur. Tor kalırsa Torreira- Oliveira- x buradaki x dripling özelliği yüksek birisi olmalı Tielemans, Kerem Demirbay, Adem Zorgane çok iyi uyar o bölgeye. Böylelikle Oliveira, Zaniolo, Kerem veya Rashica'yı çok daha doğru kullanırız ve oyun kurgumuz çok daha sağlam olur iyi bek transferleri ile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt