- 16 Haziran 2010
- 191.342
- 134.250
- 6.478
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kazım al şu formayı futbolcu olmaya kişilikten.
Doğru olmayan beyanından dolayı raporladım.Galatasaray futbolcusuna hakaretten ceza alırsın umarım.
Asıl ben seni avatarından dolayı raporlamalıyım ulan levent ülgene ne yaptın , nasıl kıydınNaci'yi sırf avatarından dolayı raporladım![]()
Şampiyonluk totemi aslanımAsıl ben seni avatarından dolayı raporlamalıyım ulan levent ülgene ne yaptın , nasıl kıydın![]()
Liboş liboş avatar kullanma biraderDoğru olmayan beyanından dolayı raporladım.
Avatarım forumun ilk 5 avatarı arasına girer uzayalım.Liboş liboş avatar kullanma birader
Avatarım forumun ilk 5 avatarı arasına girer uzayalım.
Vallaha adamın bence piyasası var. Ha aldığı maaş yüksek. Satmak istesek satarız lakin yinede maaş ödemesine destek veririz. Bu sekilde bir olay olsa bile zarar etmeyiz herhaldeSergioyu 2-3e bi yere satabilsek cok iyi olur sene sonu ya
3 yil daha sozlesmesi var son 2 yili f/p acisindan selcuk inan gibi olur bence
Problem maasta ve sozlesme zaten, seneye yine katki aliriz da 3. Ve 4. Yil bence hepten fizik falan duserVallaha adamın bence piyasası var. Ha aldığı maaş yüksek. Satmak istesek satarız lakin yinede maaş ödemesine destek veririz. Bu sekilde bir olay olsa bile zarar etmeyiz herhalde
Avatarım forumun en kötü ilk 5 avatarı arasına girer uzayalım.