GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CL katılımı çok önemli ama 3 ön eleme oynanacakmış. UEFA kupası almakla eş değer duruma geldi CL'ye katılmak. Seneye yüksek ihtimal UEFA'dan devam ederiz. 3 ön eleme geçmek kolay değil.

Play off önemli, diğer turlarda muhtemelen triska takımlar gelir

muslera gibi bir efsaneye memleketinden güzel bi jübile yaptırmak isteyen takım yok mu ya adam zaten dolandırıldı burda

Bu oyuna devam edeceksek, defolari da olsa bu herif vazgeçilmez gibi,yok farklı bir oyun olacaksa satılabilir
paraya ve teklifi veren takıma bağlı üstat. serie a'dan teklif gelirse bu adam gitmek ister.

bana oraya yolcu edeceğiz gibi geliyor ama görelim bakalım. sezonu şampiyon kapatalım önce

paraya ve teklifi veren takıma bağlı üstat. serie a'dan teklif gelirse bu adam gitmek ister.

bana oraya yolcu edeceğiz gibi geliyor ama görelim bakalım. sezonu şampiyon kapatalım önce

Bu adamın ciddi bir dezavantaji var, o da boy, kim ne derse desin, çok iyi topçu ama Avrupa'nın üst seviyesinde tutmama sebebi de boyu, ha bizde kalsın isterim, sonuçta performans veriyor ama yanına tempolu falan bir adam almazsak pert oluruz Avrupa da

Bu adamın ciddi bir dezavantaji var, o da boy, kim ne derse desin, çok iyi topçu ama Avrupa'nın üst seviyesinde tutmama sebebi de boyu, ha bizde kalsın isterim, sonuçta performans veriyor ama yanına tempolu falan bir adam almazsak pert oluruz Avrupa da
mertens yerine bir merkez daha sokup üçlüye döneriz belki.
torreira + sergio + beli dönen bir merkez

ama hoca ille de 4-2-3-1'de ısrar edip ofansif orta saha kullanacağım diyorsa sergio'yu paketlememiz gerekecek.

ama hoca ille de 4-2-3-1'de ısrar edip ofansif orta saha kullanacağım diyorsa sergio'yu paketlememiz gerekecek.

Mertens+oliviera ile çıkacağımız her maç Avrupa'da eziliriz, zaten torreria da kaldıramaz çünkü bu adamlar doğru düzgün ikili mücadele kazanamıyor,gelecek adam gedson Fernandesin ayağı daha iyi olanı, o adam da belli zaten, renato sanchez, cuk diye oturur.

Boy dezavantaj var tabi. Ama Veratti, Kante gibi 6/8 numara o boyla dünya capinda topcu olunabiliyor diye fazlasiyla kanitladi. Dedigin gibi Yanindaki adam önemli. Sergio, Mertens önde salliyo bu yüzden Torreira yanliz kalip dayak yiyo.

Keremin önünde adam alacaksın. İlkayi ikna edeceksin yusufla ugurcani takas edelim

Yunusla basaksehirrli berkayi takas edelim

Olivieranin önüne adam alın

Şampiyon oldum diye gerçekleri gormezsen ağlar dururuz burda

4-3-3 cok begeniyorum. Iyi ve güclü 3lü orta saha maci ele alir.

Boy dezavantaj var tabi. Ama Veratti, Kante gibi 6/8 numara o boyla dünya capinda topcu olunabiliyor diye fazlasiyla kanitladi. Dedigin gibi Yanindaki adam önemli. Sergio, Mertens önde salliyo bu yüzden Torreira yanliz kalip dayak yiyo.

Torreira kötü asla değil ama 6 numarada o kadar kısa bir adam elbette bazı yerlerde sıkıntı yaratıyor

Torreira kötü asla değil ama 6 numarada o kadar kısa bir adam elbette bazı yerlerde sıkıntı yaratıyor

Kesinlikle öyle, 3lü orta saha olabilir. Yanina 2 güclü 8 numara bunun biri box to box. Cok iyi olabilir ozaman.

Gedson-Torreira-Transfer

Görmek isterdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt