- 1 Mayıs 2018
- 57.155
- 47.962
- 3.873
Money talks demiş
eger oyle dediyse, kOC 3.5-4 senelik garanti para verip alabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Money talks demiş
Geçen sene Rashica'nın alınmasını isteyenlerdendim.Çünkü sadece ve sadece 1 Lig vardı bu sezon.Şimdi eğer inşallah şampiyon olursak Avrupa maçları için daha iyi oyunculara ihtiyacımız var ki önümüzde albileceğimiz daha iyi transfer fırsatları var.Şampiyon olursak Rashica'ya emekleri için teşekkür edip kulübüne geri göndermek gerekir bence..
Kulübü kiralık göndermiyosa biraz zor alırlar reis yavJK kesin alir o anda
Mevcut kadroya çok ciddi takviyeler yapılmazsa, tek çıkar yolun klasik 4-3-3 e dönmek olduğunu söylüyorum hep. Yabancı kısıtından dolayı Kerem ilk 11 düşünüleceğine göre, sağ kanada çok daha kreatif bir oyuncu alınmalı ve bütçenin en büyük dilimi de bu uğurda harcanmalıdır...Geçen sene Rashica'nın alınmasını isteyenlerdendim.Çünkü sadece ve sadece 1 Lig vardı bu sezon.Şimdi eğer inşallah şampiyon olursak Avrupa maçları için daha iyi oyunculara ihtiyacımız var ki önümüzde albileceğimiz daha iyi transfer fırsatları var.Şampiyon olursak Rashica'ya emekleri için teşekkür edip kulübüne geri göndermek gerekir bence..
İlkaydan başka kimse o etkiyi etmezArda Güler h.o.
4 4 2 ye herzwman karşıyım ben. 4 3 3 en sevdiğim sistemMevcut kadroya çok ciddi takviyeler yapılmazsa, tek çıkar yolun klasik 4-3-3 e dönmek olduğunu söylüyorum hep. Yabancı kısıtından dolayı Kerem ilk 11 düşünüleceğine göre, sağ kanada çok daha kreatif bir oyuncu alınmalı ve bütçenin en büyük dilimi de bu uğurda harcanmalıdır...
Ha, mesela İcardi- Dembele-Dovbyk üçlüsünden ikisiyle 4-4-2 oynayacaksak, Rashica' dan iyisini zor buluruz, fazladan 1-2 milyon verilebilir o durumda...
Görüşüne saygı duyarım reis ama bence zor değil Rashica'nın yerine oyuncu bulmak.Birçok transfer fırsatı önümüze gelecek bence o transfer fırsatlarına yönelmeliyiz..Mevcut kadroya çok ciddi takviyeler yapılmazsa, tek çıkar yolun klasik 4-3-3 e dönmek olduğunu söylüyorum hep. Yabancı kısıtından dolayı Kerem ilk 11 düşünüleceğine göre, sağ kanada çok daha kreatif bir oyuncu alınmalı ve bütçenin en büyük dilimi de bu uğurda harcanmalıdır...
Ha, mesela İcardi- Dembele-Dovbyk üçlüsünden ikisiyle 4-4-2 oynayacaksak, Rashica' dan iyisini zor buluruz, fazladan 1-2 milyon verilebilir o durumda...
Kadroya göre değişir o durum. Elinde prime Elmander varsa 4-4-2 oynarsın mesela. Uğur Meleke' nın çok sevdiğim tabiriyle '4-5-2' oynamaktır Elmander. Yere göğe sığdıramadığımız 2011-2012 sezonunda 'ulu Johan' ın olmadığı her maçı, her dakikayı net ıstırapla seyrettim. Vaktim olsa da örnek videolarla izah edebilsem keşke. Belki hatırlamıyorsundur, yahut yaşın yetmiyorsa diye söylüyorum...4 4 2 ye herzwman karşıyım ben. 4 3 3 en sevdiğim sistem
Niye öyle dediğini anlayamadım doğrusu. Ben de vazgeçilmez olmadığını söyledim zaten. Okan Hocanın 4-4-2 formatını tercih edeceğine pek ihtimal verdiğimden değil. Lafın gelişiydi.Görüşüne saygı duyarım reis ama bence zor değil Rashica'nın yerine oyuncu bulmak.Birçok transfer fırsatı önümüze gelecek bence o transfer fırsatlarına yönelmeliyiz..
Robben bayern.Jk’nin aldığı bu tarz adamlar sakatlıktan kurtuluyor genelde. Sanches Bayern’de de böyle bir duruma girip Lille’de çıkmıştı. Alınabilir bir risk olabilir belki
4-4-2 için güçlü 1 kadro kurmak gerek bu dönemde.Lig içinde bakıldığında 4-2-3-1 4-3-3 tarzı kadrolarla oynanan oyunlar kolaylıkla sonucu getirebiliyo.Şampiyonlar Ligi için hangi formasyonu seçer bilmem ama 3lü defans sistemiyle oynamamız gerek bazı maçları diye düşünüyom.Şu an için hem başkana hem yönetim ekibine hem de teknik ekibe güveniyom..Niye öyle dediğini anlayamadım doğrusu. Ben de vazgeçilmez olmadığını söyledim zaten. Okan Hocanın 4-4-2 formatını tercih edeceğine pek ihtimal verdiğimden değil. Lafın gelişiydi.
Pek çok TD ün, kadro yapılarına bakmaksızın ezbere 4-2-3-1 saplantısına teslim olmalarından fena halde tiksinti duymaya başladığımı da belirtmek isterim...
Balon