GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4-4-2 için güçlü 1 kadro kurmak gerek bu dönemde.Lig içinde bakıldığında 4-2-3-1 4-3-3 tarzı kadrolarla oynanan oyunlar kolaylıkla sonucu getirebiliyo.Şampiyonlar Ligi için hangi formasyonu seçer bilmem ama 3lü defans sistemiyle oynamamız gerek bazı maçları diye düşünüyom.Şu an için hem başkana hem yönetim ekibine hem de teknik ekibe güveniyom..
Bana kalsa, kadroyu direkt üçlü savunmaya göre kurgularım, eldeki stoperler ve bekler de çok uygun...

Lakin bizim ligde epey bir süre kolay kolay buna cesaret edebilecek bir TD çıkmayacaktır, hele yerliler için neredeyse imkansız. Pereira ve İsmael den sonra Jesus bile şuursuz-ezbere baskıya pes etti de çaktırmadan Arao' yu 3. stoper gibi oynatıyor bazen!..

Okan Hocayı çok severim, hep destekledim. Erden Başkan da keza önemli işlere imza attı, sağlam bir duruş sergiledi. Ancak Erden Bey' i biraz populizme yatkın görüyorum. Okan Hoca da belli ezberlerin dışına çikamıyor, çekirdek kadrodaki oyunculara söz geçirme ve forma adaletinde zaaf gösteriyor izlenimi edindim son zamanlarda. Kendilerine güvenim sarsılmış değil de eskisine nispetle biraz temkinliyim doğrusu...

Bana kalsa, kadroyu direkt üçlü savunmaya göre kurgularım, eldeki stoperler ve bekler de çok uygun...

Lakin bizim ligde epey bir süre kolay kolay buna cesaret edebilecek bir TD çıkmayacaktır, hele yerliler için neredeyse imkansız. Pereira ve İsmael den sonra Jesus bile şuursuz-ezbere baskıya pes etti de çaktırmadan Arao' yu 3. stoper gibi oynatıyor bazen!..

Okan Hocayı çok severim, hep destekledim. Erden Başkan da keza önemli işlere imza attı, sağlam bir duruş sergiledi. Ancak Erden Bey' i biraz populizme yatkın görüyorum. Okan Hoca da belli ezberlerin dışına çikamıyor, çekirdek kadrodaki oyunculara söz geçirme ve forma adaletinde zaaf gösteriyor izlenimi edindim son zamanlarda. Kendilerine güvenim sarsılmış değil de eskisine nispetle biraz temkinliyim doğrusu...

Okan hoca risk almak istemiyor bu sene için, doğrusunu da yapıyor, şampiyonluk gelirse, artık kafası rahatlar, keşke Valencia tipinde bir adam alsak, hic atletik oyuncumuz yok

Okan hoca risk almak istemiyor bu sene için, doğrusunu da yapıyor, şampiyonluk gelirse, artık kafası rahatlar, keşke Valencia tipinde bir adam alsak, hic atletik oyuncumuz yokMertens ve Oliveira
Mertens ve Oliveira' yı, dökülürlerken bile aynı anda sahada tutmakta ısrar etmek, riskten kaçınmak değil, bilakis enayice ve gereksiz risk almaktır...

Hemen bu sezon üçlü defansa geçsin dediğim filan yok. Murat' ın mesajına cevaben değindim o konuya ve önümüzdeki sezonlar için de böyle bir beklentim olmadığını ifade ettim aslında. Sanırım pek dikkatli okumamışsın...

Ugurcan
Mazraoui Lindelof Abdulkerim Angelino
Ilkay Torreira
Ziyech B.Diaz Kerem
Icardi​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt