Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 22.655
- 20.660
- 1.848
ali koç fenerlileri zaha ile uyutacak bir süreYaw bu Zaha'ya CP 10 milyon onermis diyorlardi. Neden orada kalmasin ki? Bizim safları fiyat arttirmak icin kullanmasinlar?![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ali koç fenerlileri zaha ile uyutacak bir süreYaw bu Zaha'ya CP 10 milyon onermis diyorlardi. Neden orada kalmasin ki? Bizim safları fiyat arttirmak icin kullanmasinlar?![]()
Keremi forvet arkasında serbest oynatsak çok iyi olur. Oralara daha uygun oyuncu kanat olmaktansaewt aslında keremin mewkide oynuo ama sağda ortada fln da oynıyabilir. ya da keremi 10 nr yaparız
Yani bana mantiksiz geliyor. 3 milyon civari teklif alsa buraya 25 milyon icin gelir de eger vergili 10 teklif varsa orada kalirali koç fenerlileri zaha ile uyutacak bir süre
sov yaparmi
ben de vinicius jr'u düşünüyorum sol kanat için
olur da gelirse nasıl olur yorum sizin
Böyle şeyler yapmak için Galatasaray B takımı kurulmalı işte. Bir dürü deneme yapabiliriz ama direkt a takımda denemek çok zorAcaba bizimkiler u20 dünya kupası şampiyonasını takip ediyormu. Oradan bir iki tane oyuncu kapsak güzel olur. Dün zaha nin menejeri stadda maçımızı işlemiş dogrumu
Olurmu hocam Bruma vb topçular bu turnuvalarda sıyrıldı. Gayette oradaki oyuncuları net şekilde superligte oynatabiliriz. B takım için İskandinav ve Afrika ligleri taranip oyuncu keşfi yapılmalı. Ayrıca bizim ikinci ve üçüncü ligtede potansiyel var benceBöyle şeyler yapmak için Galatasaray B takımı kurulmalı işte. Bir dürü deneme yapabiliriz ama direkt a takımda denemek çok zor
Brumayı 10m a aldık, zor bela sattık kurtulduk. Benim demek istediğim 300e 500e 1e alacağımız adamlar 10luk değilOlurmu hocam Bruma vb topçular bu turnuvalarda sıyrıldı. Gayette oradaki oyuncuları net şekilde superligte oynatabiliriz. B takım için İskandinav ve Afrika ligleri taranip oyuncu keşfi yapılmalı. Ayrıca bizim ikinci ve üçüncü ligtede potansiyel var bence