GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Puan silinmesi -12 deniliyor- gayri resmi olarak kesinleşmiş ama gerekçeli karar daha yazılmamış. Cuma’ya kadar tebliğ edilmesi bekleniyor. Maaş sahtekarlığı ile olan davaları da Haziran ayındaymış. Oradaki ceza önümüzdeki sezonda geçerli olacak. Şu an olandan daha yüksek olmasını bekliyorlar.
Maaş sahtekarlığı vergi kaçakçılığı ve haksız rekabete girdiğinden küme düşmeleri olası

Zaten bu öbür plusvaluenza cezası da o soruşturmada dinlemeye takılan konuşmalardan kaynaklı

Basima birsey gelmeyecekse,

Mertens
Zaniolo
Muslera
Mata

Bunlardan kurtulmaliyiz, dunya futbolunda hiz ve ceviklik inanilmaz onemli. Daha nispeten genc ve dinamik topcular lazim.

Bu arada Zaniolo'dan zarar etme ihtimalimiz yok

Yaklaşık €16.5m gibi bir para çıktı bonservisine, €20m'ye satsak payıyla zartıyla zurtuyla break even ediyoruz

€20m'ye satılığa çıkarsak kapımıza sıra olur kulüpler. Bir de ödeme kolaylığı sunma şansımız var kendimiz taksitli ödeyeceğimiz için. Kar edeceğiz bu transferden bakın görün

Su takima oncelikle delici, adam eksiltebilen birini alin sonra Di Maria falan bakariz. Kotu degil elbette (maliyet haric) ancak takimin zaten dinamizme ihtiyaci varken, cok da hedef transfer gibi gozukmuyor. Pek tabii bu tip oyuncularla CL/AL'de basari saglarsiniz (uluslararasi tecrube, bu tip kupa deniyim vs..) bunlar cok degerli pek tabiki de. Ancak, baska baska onemli eksiklerimiz oldugu asikar.

Tottenham 35'e ya da o civara daha iyisini bulamaz ki sürekli oynattıkları adamı neden salsınlar anlayamadım. İtalyanlarda değişik bir Zaniolo sevgisi var. Sürekli farklı senaryolarla Juve'ye Milan'a yazıyorlar.

Ha kafa kafaya takas yapıyorlarsa benim görüşüm hemen alırım. Rashica'yı da almaya gerek kalmaz. Adam zani-rashica ikisilisinin kırması gibi zaten. Defansına yardım eder takım oyununa katkı sağlar, zaniolo gibi de fizikli sol ayaklı.

astrolog meral, erdoğan başkan seçilirse gs şampiyon olamaz demişti. bakalım hangisi gerçekleşmeyecek.

Basima birsey gelmeyecekse,

Mertens
Zaniolo
Muslera
Mata

Bunlardan kurtulmaliyiz, dunya futbolunda hiz ve ceviklik inanilmaz onemli. Daha nispeten genc ve dinamik topcular lazim.
Çeviklikten bahsedip her ikili mücadelede kendini yere bırakan Sergio'yu es geçmen üzdü Motz :crushed:

Bu arada Mertens, Mata'yı geç her türlü Sergio'dan bu yaşında bile daha çevik.

Mertens'i biz çok hor kullandık sakatlık yaşaması çok normal. Zaten sakatlıktan ötürü şu an böyle.

Daha ekonomik kullansak finalde çok daha fazla iş görürdü.

Çeviklikten bahsedip her ikili mücadelede kendini yere bırakan Sergio'yu es geçmen üzdü Motz :crushed:

Bu arada Mertens, Mata'yı geç her türlü Sergio'dan bu yaşında bile daha çevik.

Mertens'i biz çok hor kullandık sakatlık yaşaması çok normal. Zaten sakatlıktan ötürü şu an böyle.

Daha ekonomik kullansak finalde çok daha fazla iş görürdü.

evet portekizliye unuttum lolza

Bir tane Box to Box
Bir tane pasor 8 lazim

mesela Yves bissouma ve Kovacic yada Kroos

Bunun montajli hali vardi. Ilk basta böyle irfanli sonunda da bizim taraftarlarin güldürmeyin diye girdigi. Hic bir yerde bulamadim ya

Kulusevski çok çok iyi oyuncu, ama sanmıyorum gelmez, di Mariayi Galatasaray forması ile izlemek isterim ama mertens olmayacak o zaman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt