GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dipnot..

Süper ligde bir bok oynamayan zaniolonun P.D. 28 milyon

Premier ligde gayet güzel katkı veren Kulusevskinin P.D. 55 milyon

Bence üste para isteyelim

üstüne para vermek mi
Evet verilir Zaniola'dan neredeyse 1 yaş küçük ve muhtemelen ondan çok daha potansiyelli. Ayrıca sakatlık geçmişi daha temiz.

Bir önceki sezon devre arasında kiralık geldiğinde yarım sezonda ligin tozunu attı İngiltere'de yaptıkları ortada. Ha pardon İtalyan pasaportu yok değil mi? O yüzden 10 milyon €'luk topçu.

Ya zaten Kulusevski'yi biz alamayız da üstüne para veririm dememe takılmanı anlamadım. :red:

Bir moderatörü nasıl engelleyebilirim?

Rahatsız edici mesajlarını & trol paylaşımlarını artık görmek istemiyorum.

Dipnot..

Kulusevski buraya gelir mi hiç yav, piyasa değerinden falan bagimsiz, juve cikiyorum dese, en az 10-15 kulüp dibinde biter

Zaniolo -kulusevski takası olursa, juveye fena kazık atmış oluruz ama kulusevski bize gelmek ister mi bilemem

Kulusevski buraya gelir mi hiç yav, piyasa değerinden falan bagimsiz, juve cikiyorum dese, en az 10-15 kulüp dibinde biter

Bana da saçma geldiği için belirttim üste para verelim mevzu ayrı olay 2 zaniolo versen bu herifi vermezler bize.. İnşallah en az zararla kurtuluruz bu heriften

Bana da saçma geldiği için belirttim üste para verelim mevzu ayrı olay 2 zaniolo versen bu herifi vermezler bize.. İnşallah en az zararla kurtuluruz bu heriften

Zanioloya İtalyanlar hayran, bence zarar etme olasılığımiz 0, bizde kalsa ve vasat oynasa bile yine zarar etmeyiz, her türlü doğru hamle

Zanioloya İtalyanlar hayran, bence zarar etme olasılığımiz 0, bizde kalsa ve vasat oynasa bile yine zarar etmeyiz, her türlü doğru hamle

15 milyon Euro iyi para umutum bu sene şampiyonluk kacsaydi(gerçi matematiksel olarak hala ihtimal var )bu yatırım ciddi tartışılirdi çünkü orta sahamız S.O.S verirken bu herifi aldık

Zaniolo gömülmeye başlanmış gsforum da. Milan’a giderse Leao gibi katkı verebilir. Bu arada Di Maria gibi transferlere karşıyım. Nelsson,Boey,Kerem,Barış Alper gibi transfer hamlelerine devam etmeliyiz.

15 milyon Euro iyi para umutum bu sene şampiyonluk kacsaydi(gerçi matematiksel olarak hala ihtimal var )bu yatırım ciddi tartışılirdi çünkü orta sahamız S.O.S verirken bu herifi aldık

Abi katılıyorum ama sonuçta bu adamın İtalya'da bir piyasası var, ha seneye yaz kampı falan, kalırsa katkı illa verir

Zaniolodan zarar etme ihtimalimiz yok gibi bi şey.Satılmazsa önümüzdeki sene forvet arkası/2. forvet olarak talisca katkısı vereceğini düşünüyorum.

Abi katılıyorum ama sonuçta bu adamın İtalya'da bir piyasası var, ha seneye yaz kampı falan, kalırsa katkı illa verir

En büyük korkum delle ali gibi erken emekliliğe geçmesi o herife de 100 milyonlar konuşulurken 26 yaşında bjkye kadar düştü bir anda ..
Ben erden beyin direk satış amaçlı aldığını düşünüyorum yazın elden çıkaracaktır..

Dipnot..

Evet verilir Zaniola'dan neredeyse 1 yaş küçük ve muhtemelen ondan çok daha potansiyelli. Ayrıca sakatlık geçmişi daha temiz.

Bir önceki sezon devre arasında kiralık geldiğinde yarım sezonda ligin tozunu attı İngiltere'de yaptıkları ortada. Ha pardon İtalyan pasaportu yok değil mi? O yüzden 10 milyon €'luk topçu.

Ya zaten Kulusevski'yi biz alamayız da üstüne para veririm dememe takılmanı anlamadım. :red:
Beyler Kulusevski hayali kurmayın deli olursunuz

Ben bu sabah iki üç saat bir hayal ettim de Kulusevski-Icardi bağlantısını vay anam vay

Ama bize düşme ihtimali yok. Maalesef

talip olan onlar

takas öneren onlar

biz niye verelim onlar versin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt