GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya İlkay olur mu ya..
Bu yaz döneminde olabileceğini hissediyorum sonuçta yaşı 33'e geliyor Avrupa'da 2 senelik sözleşme yapsa 35'inde bize gelme ihtimali kalmaz. Gelecekse bu yıl gelir gelmeyecekse de ilerleyen dönemde fizik kalitesi düştüğü zaman da alacağımızı sanmıyorum. Gelip 3 sene fark yaratabilir 35'inde gelse 1 sene fiziksel olarak fark yaratır.

Zircahil herif cikis maddesinin sadece para yatirilirsa aktif oldugunu bile bmiyor ne odeme plani ya
Yoo bu çok olan bir şey. Çıkış maddeleri tekte nakit yatırılırsa aktif oluyor.

O yüzden kulüpler bazen çıkış maddesinin biraz üstünde bir bedeli taksitli yatırmayı teklif ediyor. Ya da bazen oyuncu gitme konusunda istekliyse kulüp kolaylık sağlıyor. Örneğin Fabio Vieira Arsenal'e çıkış maddesiyle gitti ama bonservis taksitli ödendi.

Biz de Nelsson'a yardımcı oluruz. Taksitlerle €25m ödenmesine hayır diyeceğini sanmıyorum kulübün.

O yüzden kulüpler bazen çıkış maddesinin biraz üstünde bir bedeli taksitli yatırmayı teklif ediyor. Ya da bazen oyuncu gitme konusunda istekliyse kulüp kolaylık sağlıyor. Örneğin Fabio Vieira Arsenal'e çıkış maddesiyle gitti ama bonservis taksitli ödendi.

Biz de Nelsson'a yardımcı oluruz. Taksitlerle €25m ödenmesine hayır diyeceğini sanmıyorum kulübün.

Yani 25 gelsin de, nasıl geliyorsa gelsin, nellson için de bence hem lig hem kulüp tercihi yanlış ama kendi bilir

Ağır bir oyuncu, bence pl hızında baya baya zorlanacak bir adam, ikincisi de topla hemen hemen hiç çıkamıyor, ayağı belki çok çok kötü değil ama ben nellsonun oralarda başarisiz olacağını düşünüyorum
Pek katılmıyorum çünkü Tottenham'ın savunma çizgisi bizimkinin önünde değil. Tabii PL futbolu daha hızlı ama oraya adapte olamayacak kadar ağır değil Nelsson.

Ayağı ise gelişime açık bence. Geldiğinden beri üstüne koydu o konuda üstüne düşülür doğru hocalarla çalışırsa kotarabilir.

Nevzatin bunu bildigini sanmam salliyo odeme plani falan filan

Yani bence doğrusunu da yaptı Okan Hoca. Zaniolo az az oynayarak gollerini de buldu yeni sezon hazırlık kampıyla çok daha iyi hâle gelir

Hı bana kalsa Rashica'nın yerine değil de Mertens yerine 2. Forvet gibi kullansak daha iyi
Onu yapabilmek için Torreira'nın yanına Gedson gibi bir dinamo daha almak gerekir. Okan-Suat gibi bir ikili önlerinde tembel bir oyuncuyu kaldırır. Icardi'nin yedeği de Elmander, H.Şükür gibi pres gücü yüksek olmalı.

Nevzat Dindar: Tottenham, Victor Nelsson’un çıkış opsiyonunu kullanacaklarını ifade etti. Sadece ödeme planı konuşuluyor. Sacha Boey için ise Arsenal 17 milyon € teklif etti. Galatasaray 25 milyon € istedi.
Satış kanalı olarak Premier Lig'i mesken tutarsak istediğimiz paralara satabiliriz. Hem de orta vadede Premier Lig'e oyuncu yetiştiren kulüp olarak nam yapabiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt