- 1 Mayıs 2018
- 57.187
- 47.980
- 3.873
horsezat.org
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence taktik geregi diye dusunuyorum. Hoca oyunu kurma isini sadece Abdulkerim'in yapmasini istiyor olabilir.Tam tersi ilk geldiğinde daha iyiydi o açıdan bi ton ters top falan atıyordu.
Bu arada bence problem ayak kalitesi değil garanticiliği, çok çok rahat atabileceği pasları bile %1lik bile riske girmek istemediği için çoğunlukla muslera'ya atıyor. Tek sevmediğim yönü bu Nelsson'un
Yaw 10 metre ileri basit pasi atmamanin oyun kurulumuyla alakasi yok ki, tamamen ozguvensizlikten bu hissediliyorBence taktik geregi diye dusunuyorum. Hoca oyunu kurma isini sadece Abdulkerim'in yapmasini istiyor olabilir.
Gecen sezonki rezil takimda o ileri topla cikma veya ileri pas atma isini yapan adam bu sezonki iyi takimla hayli hayli yapar. Sanmiyorum ozguvensiz oldugunu.Yaw 10 metre ileri basit pasi atmamanin oyun kurulumuyla alakasi yok ki, tamamen ozguvensizlikten bu hissediliyor
Gecen yil da cok yapmiyorduGecen sezonki rezil takimda o ileri topla cikma veya ileri pas atma isini yapan adam bu sezonki iyi takimla hayli hayli yapar. Sanmiyorum ozguvensiz oldugunu.
Tamam Avrupa'ya transfer oldugunda da bakariz nasil bir ozguvenle oynadigina. Ne de olsa gidiyor sezon sonu buyuk ihtinalle.Gecen yil da cok yapmiyordu
Taktiksel bir sey olamaz ya oynarken hissediliyor bostaki adama pas atmayip geriye donmenin nesi taktiksel olacak