Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muslera
Mazraoui - De Vrij - Abdülkerim - Guerreiro
Torreira - Parades
Rashica - İlkay - Kerem
Icardi
Olabilir ben Icardi ve Torreira'ya yakın ülke vatandaşı da iyi olur diye yazmıştım. Arjantin çetesi yapabiliriz.Paredes agir bir 8 degilmi

Olabilir ben Icardi ve Torreira'ya yakın ülke vatandaşı da iyi olur diye yazmıştım. Arjantin çetesi yapabiliriz.![]()
Bunun yanında skorer olursa da baya iyi olur takım 2-3 kat sınıf atlar. Ama öncelik İlkay olmalı onu alınca çoğu sorun çözülür. Kerem ve Icardi uyumuna İlkay parçasını eklersek sezonda +20 gole yakın katkı yaptırır.Ben daha cok Ndiaye tarzi topcu isterim 8 numarada.
Pape matar sarr olabilir meesela
Bunun yanında skorer olursa da baya iyi olur takım 2-3 kat sınıf atlar. Ama öncelik İlkay olmalı onu alınca çoğu sorun çözülür. Kerem ve Icardi uyumuna İlkay parçasını eklersek sezonda +20 gole yakın katkı yaptırır.
Icardi'ye tavsiyem ikisi yerine Dybala getirsin.Anladığım kadarıylan Icardi gelirim ama Mertens ve Oliveira'yı dehleyin yerlerine Di Maria ve Paredes'i alın demiş
Anladığım kadarıylan Icardi gelirim ama Mertens ve Oliveira'yı dehleyin yerlerine Di Maria ve Paredes'i alın demiş
Aslında 4-3-3'e dönüp İlkay - Torreira - Hakan orta sahası yapsak ortalığı duman ederiz. Hakan'a seneye gel desek gelir.Artik, modern futbolda statik bir 8 geride kaldi diye dusunuyorum. Orta gobek cok atletik olmali, Torreira defansif, 8 de ofansif.
Gedson da uymuyor cunku skor katkisi yok. Mate sarr in varmi bilmiyorum
Onla bir muhabbeti yoktur ki. Dybala zengin bebesi ve €12m. Maaşı da net €4.5m Garanti sakatlanıyor da her sezon.Icardi'ye tavsiyem ikisi yerine Dybala getirsin.
İlkay Gündoğan tabii ki de.8 numarada kimi istiyon bektasfield
Hakan Inter'le kontrat yaptı 2027'ye kadar. Baya iyi oynuyor orada taraftarla da bütünleşti. Ayrılacağını sanmıyorum. Geçen yaz alacaktık büyük fırsat kaçtı. Kariyer sezonuydu adamın. Interliler de diyor zaten bu sene en iyi oyuncumuzdu diye. Brozovic gibi adamı sattıracak herifAslında 4-3-3'e dönüp İlkay - Torreira - Hakan orta sahası yapsak ortalığı duman ederiz. Hakan'a seneye gel desek gelir.
İlkay Gündoğan tabii ki de.
Atletik ofansif skorer 8 derken nasıl birinden bahsediyorsun. Dünya futbolundan örnekler versene.Torreira - Atletik bir 8
Ilkay daha iyi bence
Atletik ofansif skorer 8 derken nasıl birinden bahsediyorsun. Dünya futbolundan örnekler versene.
Hakan bence baya duygusal İnter'le sözleşme uzatma teklifine daha kesin yanıt vermemiş görüşmeler devam ediyormuş. Bence Erden Timur proje olarak sunarsa rahatlıkla ikna olur zaten adam duygusal olmasa geçen sezon bile buralara düşmezdi.Hakan Inter'le kontrat yaptı 2027'ye kadar. Baya iyi oynuyor orada taraftarla da bütünleşti. Ayrılacağını sanmıyorum. Geçen yaz alacaktık büyük fırsat kaçtı. Kariyer sezonuydu adamın. Interliler de diyor zaten bu sene en iyi oyuncumuzdu diye. Brozovic gibi adamı sattıracak herif