GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakan bence baya duygusal İnter'le sözleşme uzatma teklifine daha kesin yanıt vermemiş görüşmeler devam ediyormuş. Bence Erden Timur proje olarak sunarsa rahatlıkla ikna olur zaten adam duygusal olmasa geçen sezon bile buralara düşmezdi.
HÇ kupayı alırken verdiği röportajda anlaşmayı doğruladı. 2027’ye kadar imzalamış, bizde bir kariyeri olamaz artık

Torreira ile uzaktan yakından alakası yokmuş hoca acaba 4-3-3'ü mü düşünüyor.

İcardi baba kimi istiyorsa getirin

Parades bence aradığımız oyuncu değil eğer Paredes'i alırsak Torreira-Oliveira orta sahası ile oynamaya devam ederiz diye düşünüyorum. Çünkü 6'da Torreira'dan iyi değil 8'de Oliveira'dan iyi değil bence asıl mevkisi 8 numara olan atletik bir isim bulmalıyız orta sahaya.

Nelson, Boey, toreyra ve ıcardinin boşluklarını nasil dolduracağız.

Hakan bence baya duygusal İnter'le sözleşme uzatma teklifine daha kesin yanıt vermemiş görüşmeler devam ediyormuş. Bence Erden Timur proje olarak sunarsa rahatlıkla ikna olur zaten adam duygusal olmasa geçen sezon bile buralara düşmezdi.
Sen hayal yine kur ama adam imzaladı renktaş :asd: sadece daha duyurmadılar

Parades bence aradığımız oyuncu değil eğer Paredes'i alırsak Torreira-Oliveira orta sahası ile oynamaya devam ederiz diye düşünüyorum. Çünkü 6'da Torreira'dan iyi değil 8'de Oliveira'dan iyi değil bence asıl mevkisi 8 numara olan atletik bir isim bulmalıyız orta sahaya.
katılmıyorum

atletik topcuya ihtiyacımız yok

parades-torreira ikilisinin hucum yönünü

mertens yerine daha iyi birini koyarak cözebiliriz

parades-torreira oldumu defans zımba gibi olur

Muslera
Mert-Lindelöf-Abdülkerim-Guerreiro
Zaniolo-Paredes-Torreira-Kerem
İcardi-Dembele

4-2-4 oynayalım seneye.

Satışlarımızı yaptıktan sonra saiss, amkarbat, belhanda omurgası kurmak mantıklı olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt