GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Toreira 2-3 maçtır hücum olarak da iyi göründü ya Sivas ya İstanbul maçıydı onliberoye başkası geçince baya box to box gibi yardirdi ceza alanına koşular attı.. Bence çok özel bir topçu sadece futbola odaklanmasını sağlamalıyız .. Yanında Sergio yerine kendi gibi diri biri olursa 2000deki gibi rakibi boğan bir Galatasaray olabiliriz.. Bu yuzden en çok orta sahaya diri hareketli bir topçu istiyorum

Şampiyonlar ligi için iyi ama lig için fazla bence. Kante mükemmel bir adam iki yönlü de oynayabiliyor ama Torreira'yı bozar gibi geliyor bana. Bir de sürekli sakat. Bir diğer sürekli sakat Renato daha doğru profil gibi geliyor bana.

Renato sanchesin sakat olmayanina bulmamiz lazim.

Scoutlara buyuk is dusuyor

Mizah yapacaktım ama ırkçılık olarak anlaşılır şimdi, neyse. Puma len, formalar uçuyor len. Btw ilk iş şu 5 yıldız konusuna el atmak olmalı, malzemelerle ilgili düzenleme getirilmeli

Sergio ve Mertens biraz fazla yeriliyor şu anda ismi geçen çoğu isim bu oyuncuları kolayca kesemez bence. Bu sezonki sağlanan ritimli ve güçlü futbolda bu iki oyuncunun ciddi rolü var bu isimlerin yerine çok üst düzey isimler gelmeli diye düşünüyorum. Parades'i Sergio'ya tercih etmem şahsen mesela Mertens yerine di Maria biraz daha iyi olabilir ama o da inanılmaz bir fark yaratmaz benzer profilde oyuncular.
Konuş be

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son şampiyon kadrolara açın bakın 1 tane Sergio gibi durağan adam var mı takımlarda.. Klas diyebileceğin bakasetas irfancan bile hayvan gibi mücadele etti.. bjk atiba-josefle biz son düzlükte donk-fernando ile işi götürdük..İlk devre de badou vardı yanılmıyorsam ..

Mizah yapacaktım ama ırkçılık olarak anlaşılır şimdi, neyse. Puma len, formalar uçuyor len. Btw ilk iş şu 5 yıldız konusuna el atmak olmalı, malzemelerle ilgili düzenleme getirilmeli

Adamlar basketbol forması yapmışlar. Branşları karıştırdı heralde ali koç.

Stuttgartli Endo 3-4 yas genc olsa bize gelmesini isterdim. Ona benzer bir oyunucu Torreiranin isini baya kolaylastirir.

alın lan yıldız fukaraları
sizin yanığınıza anca böyle bir şey iyi gelir

1685138986174.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt