GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sene alakalı bir cekincem var, çıkan isimlerin çoğu belli yaş sinirinda ve hepsi yıldız, Erden Timur biraz şovu seven biri, umarım takımı salt yaşlı yıldızlar ile kurmaz

Bu sene alakalı bir cekincem var, çıkan isimlerin çoğu belli yaş sinirinda ve hepsi yıldız, Erden Timur biraz şovu seven biri, umarım takımı salt yaşlı yıldızlar ile kurmaz
Nelsson giderse yaşlı bi yıldıza okey👍
Bir de hücuma di maria gibi bi profile okeyim👍

Geri kalanı genç dinamik atletik profillerden kurulmalı

Rahat olun arkadaşlar bunun adı şampiyonluk heyecanı koskoca sezonun ödülü niteliğinde bir maç emin olun takım bizden daha rahattır saha içinde şampiyonluğu bilen futbolcularla dolu hocamızın kariyeri şampiyonluklarla dolu yarın sahada işi bitirmek için %300-400 performans koyacaklar normal bir Anadolu maçı gibi düşünmeyin sonunda kupa var. Yarın akşam heyecan bitmiş şampiyonluk kutlamalarının heyecanı başlamış olacak.

Nelsson giderse yaşlı bi yıldıza okey👍
Bir de hücuma di maria gibi bi profile okeyim👍

Geri kalanı genç dinamik atletik profillerden kurulmalı

Stoperin yaşını çok onemsemem açıkçası oynadıkları alan belli ama adı geçenlere bakalım ama daha adı geçen adamlardan 25 yaş civarı kimseyi duymadım, nellson ve boeyden ciddi para gelecek, belki zaniolodan da, en kötü 60 civarı, bu parayı genç ve gelecek vaat eden kadro için kullanmak lazım

Rahat olun arkadaşlar bunun adı şampiyonluk heyecanı koskoca sezonun ödülü niteliğinde bir maç emin olun takım bizden daha rahattır saha içinde şampiyonluğu bilen futbolcularla dolu hocamızın kariyeri şampiyonluklarla dolu yarın sahada işi bitirmek için %300-400 performans koyacaklar normal bir Anadolu maçı gibi düşünmeyin sonunda kupa var. Yarın akşam heyecan bitmiş şampiyonluk kutlamalarının heyecanı başlamış olacak.

💪

Yalnız basaksehirle oynadıkları maçta izlemiştim hat trick yapmıştı sanırım, hayran kalmıştım.
Dordmundun bu seneki yatırımları tarzında , kısa çok hızlı, kanat-forvet tarzında modern bir hücumcu. Eksikliğini hissettiğimiz bir profil keşke olabilse ama bize yedirmezler diye düşünüyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt