GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nelsonin yerini bir şekilde doldurabiliriz gibi geliyor ama Boeyi çok ararız.. Beni bu kadar rahatlatan bir oyuncu uzun süredir hatırlamıyorum tüm sezon karşısına kim geçse p.c etti resmen
Akşamdan beri beni dertlendiren de bu yav. Videoları falan izliyorum.
Torreira, boey, icardi, kerem bu 4ü zor dolar.
Para da kazanmak lazım. Ha sağ bek olmaz sol bek yeni bir boey buluruz onu bilemem ama scout transferine devam edip bu tür oyuncuları iyi analiz edip almak lazım.

Nelsonin yerini bir şekilde doldurabiliriz gibi geliyor ama Boeyi çok ararız.. Beni bu kadar rahatlatan bir oyuncu uzun süredir hatırlamıyorum tüm sezon karşısına kim geçse p.c etti resmen

Samiyen haberin yancisi bir hesap var, ona göre bek yerli olacak

Rengolar boş verin yaaa keyfinize bakın üzüldüğünüz şeye bak birileri gelir Erden başkan halleder takmayın. ;D Şampiyonuz yaw evde böyle oturuyorum ben ;D

O değil de
De Bouis ve Omar aynı anda sakatlanmasaydı bedava gönderiyoduk adamı.

Boey çok özel ama en azından benzerini bulabiliriz ya Fransadan yine atlet ama tabii aklı da olan aynı zamanda , yoksa sırf siyahi ve atlet diye alırsak Carole gibi defansı perişan eder.Benzer olarak Assignon vardı Renneste ama bilmiyorum fazla para isteyebilirler.Bryann Pereira vardı ama ona da pek güvenmiyorum Carole misali olabilir ama sürdürülebilirlik için yüksek fiyata oyuncu satıp yerini daha genciyle ve ucuzuyla doldurabilecek bir kulüp olmak lazım artık.

her sezona böyle diyoruz ama bu kez gerçekten kritik bir virajı döndük
30 senedir en fazla 3 sezon ara veriyorduk. bu sene olamasak 4 sezon oluyordu.
işin sonunda fener'in haline dönmek var. iyi kurtardık.

O değil de

De Bouis ve Omar aynı anda sakatlanmasaydı bedava gönderiyoduk adamı.

Hep diyorum kimse boey konusunda ben kazandım bu herifi diyemez giden bitirdi gelen istemedi taraftar 1 milyona yolluyordu herif resmen peceteden kendi imkanlarıyla uremis gibi birşey oldu :)

Hep diyorum kimse boey konusunda ben kazandım bu herifi diyemez giden bitirdi gelen istemedi taraftar 1 milyona yolluyordu herif resmen peceteden kendi imkanlarıyla uremis gibi birşey oldu :)
ilk geldiğinde iyi başlayıp iyi şeyler vaat etmişti aslında ama sonra sakatlanınca işler sarpa sardı.

en büyük artımız tempomuz ve mücadele gücümüz. torreira, boey, nelsson, rashica, abdül hatta oynadığında barış, çok çok güçlü ve bu lige fazlalar.

en çok korktuğum şey bunlar giderse yerlerine 30-31 yaşında nzonzi tarzı saçma sapan içi geçmiş isimli tırt transferler yapmamız. satılabilecek max 26-27 yaşında adamlardan devam etmeliyiz. güveniyorum hoca ve scout ekibine.

en büyük artımız tempomuz ve mücadele gücümüz. torreira, boey, nelsson, abdül hatta oynadığında barış, çok çok güçlü ve bu lige fazlalar.

en çok korktuğum şey bunlar giderse yerlerine 30-31 yaşında nzonzi tarzı saçma sapan içi geçmiş isimli tırt transferler yapmamız. satılabilecek adamlardan devam etmeliyiz. güveniyorum hoca ve scout ekibine.

Sergio ve mertens sağolsun tempomuzun içine etti çoğu zaman.. Müthiş bir genç iskeletimiz var en yaşlısı İcardi 30 olacak.. Toreira politikasıyla devam etmeliyiz transfere gözden düşmüş orta yasta yıldızlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt