GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok artık transfermarkt de rastgele gezip Boey'e benziyor diye yazmıştım konuya geçen gün.

Bu eleman olası Boey satışında ikamesi olur mu. Premier Lig gurmeleri izlemiştir elbet;

geri dönüşü olacak 1-2 topçu denemesi olmalı mutlaka.
bu seneki bütçeyi boey ve nelsson oluşturacak belki de.
bunu denemeye mecburuz

boey biraz şans oldu tabi ama denemekten zarar gelmez.

Sergio ve mertens sağolsun tempomuzun içine etti çoğu zaman.. Müthiş bir genç iskeletimiz var en yaşlısı İcardi 30 olacak.. Toreira politikasıyla devam etmeliyiz transfere gözden düşmüş orta yasta yıldızlar
nelsson çok genç torreira yaşlı gibi geliyor mesela da aralarında 2 yaş var sadece :D

bu yüzden hastası da olsam di maria ve onun gibi yıldızları dahi istemiyorum bu hataya bir daha düşmeyelim. yeminle rashica mı di maria mı 500 kere rashica

FMr_LyMXsAMXyxI.jpg:large

Hayırlı olsun.

nelsson çok genç torreira yaşlı gibi geliyor mesela da aralarında 2 yaş var sadece :D

bu yüzden hastası da olsam di maria ve onun gibi yıldızları dahi istemiyorum bu hataya bir daha düşmeyelim. yeminle rashica mı di maria mı 500 kere rashica

Ben rasite sıcak bakmıyorum .. Daha iyisini çok rahat bulabiliriz yedek için olabilir derdim de iyi para ister kulübü gerek yok

Ayriyetten dubois ve Midso gonderilse yerlerine daha iyi alternatifler bulunabilirdi ama hiç gidecek gibi değiller..

Uğurcan
Castagne-Koch-Abdulkerim-Guerrero
Guendouzi-Toreira
Zaniolo
Suleimana-Icardi-Aktürkoğlu

Lig 90+ puanla şampiyonluk + UEFA şampiyonluk.​

Takim bozulmamali. Cok fazla transfere gerek yok. Sol bek ve orta saha transferi yeterli olur. Tabi Icardi ve Rashica ile birlikte.

Ben rasite sıcak bakmıyorum .. Daha iyisini çok rahat bulabiliriz yedek için olabilir derdim de iyi para ister kulübü gerek yok
hücum olarak bulabilirsin de oyunun 2 yönünü de bu kadar dengeli oynayabilen takım oyuncusu bulmak zor. sadece torreira değil milot'un yaptığı savunma yardımı sayesinde mertens-sergio'nun açıkları kapanıyor.

değeri alamazsak anlaşılır muhtemelen

Uğurcan
Castagne-Koch-Abdulkerim-Guerrero
Guendouzi-Toreira
Zaniolo
Suleimana-Icardi-Aktürkoğlu

Lig 90+ puanla şampiyonluk + UEFA şampiyonluk.​
takım oturtmak falan kolay sanıyorsunuz dimi ben anlamıyorum takım rekor puan ortalamasıyla şampiyon olmuş 500 yeni transfer.

hiç anlamı yok

hücum olarak bulabilirsin de oyunun 2 yönünü de bu kadar dengeli oynayabilen takım oyuncusu bulmak zor. sadece torreira değil milot'un yaptığı savunma yardımı sayesinde mertens-sergio'nun açıkları kapanıyor.

değeri alamazsak anlaşılır muhtemelen

Topun kıymetini bilmiyor..Eyvallah savunma katkısı oldu özellikle kereme göre çok daha iyiydi..Ama koca takım bir keremin ayağına bakıyor haftalardır ben bunu kabul edemiyorum.. Raşit kadar savunma yapmasın ama hücumda kerem gibi etkili birini bulmamız lazım.. Toreiranin yanına iyi bir 8 bulursak rasitin savunma katkısına daha az ihtiyac duyariz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt