GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gift için ne düşünüyorsun? Geçen seneki Höjlund tarzı transferler yapacağız izlenimine kapıldım. Bonservisi yüksek verip maaşı düşük 1-2 tane gözde yetenek alırsak sistemi oturtmuş oluruz.
Gift Orban'i alamayiz ya. 15 milyonu reddetmisler diye okudum onlarin istegi artik 20+

Bize yolu dusmez bu saatten sonra.

Gift'i ben de alamayız diye düşünüyorum da Gift, Zakharyan tarzı 10-15 parayı gömüp 60-70m potansiyelli 1-2 adam alacağız izlenimine kapıldım.
Zaniolo transferinden sonra en fazla 1 tane daha olur daha fazlasi zor su ekonomik sartlarda. Belki Boey ve Nelsson iyi paralara satilirsa o zaman daha fazla imkan olusabilir.

Abi Mert girmesin bize lütfen ya öyle 7 falan bile etmez mümkün değil yani.Zeki falan olsun bari de şu Mert girmesin bize başka bir şey istemiyorum.

Gift için ne düşünüyorsun? Geçen seneki Höjlund tarzı transferler yapacağız izlenimine kapıldım. Bonservisi yüksek verip maaşı düşük 1-2 tane gözde yetenek alırsak sistemi oturtmuş oluruz.
15 verdiğimiz haberi kolpadır muht, ne olursa olsun tek sezonluk adama o paraları verip risk alabilecek durumda değiliz.

Icardi ve Rashica konuları çözülmeden yüksek maliyetli harcama yapmamak lazım.

Zaniolo satilmazsa ilk 11e monte etmek icin orta sahayi degistirmek lazim. Orta sahasi iyi bir takimda b ihtimalle basarili olur bence.

38'nci hafta son maçlar açıklanmış ama artık bize ne. :asd:
FxctiLpXgAE-bTy

Nellson açıklamasında seneye cl için çaışacağız minvalinde bir şey söyledi. Umarım kalıyordur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt