GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ali koç başkanım de vrijle görüşür, sonra gidip hüseyin türkmen'i alır
alikoctombul.webp

De Vrij iyi oyuncu ama abartmayın yani buraya gelmeyecek seviyede bir oyuncu değil , sağ bek Darmian çoğu maçta bu arkadaş yerine oynuyor ciddi maçlarda , CL gruplarından sonra da full Darmian oynadı , CL finalinde de Darmian oynayacak.2-3 sene önceki Vrij yok öyle gidip de Arsenal falan yapamayacak yani.Zaniolo'yu almanın , ikna etmenin çeyrek zorluğunda bile olmayan biri.

Ya ortalama bir Avrupa kulübü yapacak(Maximumu Marsilya,Lyon) ya Arabistan yapacak ya Feyenoord'a gidecek yada bizim lige gelecek yani opsiyonları bunlar oyuncunun.

De Vrij iyi oyuncu ama abartmayın yani buraya gelmeyecek seviyede bir oyuncu değil , sağ bek Darmian çoğu maçta bu arkadaş yerine oynuyor ciddi maçlarda , CL gruplarından sonra da full Darmian oynadı , CL finalinde de Darmian oynayacak.2-3 sene önceki Vrij yok öyle gidip de Arsenal falan yapamayacak yani.Zaniolo'yu almanın , ikna etmenin çeyrek zorluğunda bile olmayan biri.

Ya ortalama bir Avrupa kulübü yapacak(Maximumu Marsilya,Lyon) ya Arabistan yapacak ya Feyenoord'a gidecek yada bizim lige gelecek yani opsiyonları bunlar oyuncunun.
2 yi geçmeyen maaş ve 5m altı imza parasına iyi bir tercih olur

Fark ettiyseniz birçok isim yazılmasına rağmen Dembele'nin ismi yazılmıyor. Bir düşünün derim.

Sona gelmeden basına düşen isimlere inanmıyorum. Bizim yönetim görüştüğü futbolcular için gizlilik protokolleri yapıyor diye biliyorum. Onun için piyasaya düşen isimlerin büyük çoğunluğu asparagas

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt