Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 14.435
- 9.027
- 1.203
Kante'yi ne yapacağız la aynı profilde Torreira var.Tielemans-İlkay çekelim keyfimize bakalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son zamanlarda beni en çok dumur eden hep Kerem oldu. Marcao yumruk attığı zamanda kendisinin bu şekilde devam etmesi halinde silinir gider diyordum.yalniz keremin yari playmaker kanata evrilmesi cok hosuma gitti
O ilk yarı her maç 20+ top kaybı yaptıgı için sovdugumuz Kerem ikinci yarı yoktu çünkü zorlama dripling yapacağına daha fazla pas deniyor. Hoca dokunuşu burada belli oluyor. Kerem'in uzun/kısa kilit pas denemeleri vasat üstü durumda.yalniz keremin yari playmaker kanata evrilmesi cok hosuma gitti
Yok
Ekleme yapacaktim ondan sordum ama boyle bir konu sart aslindaYok
![]()
Galatasaray - Kulüp başarıları
Pokale und Co.: Diese Seite enthält eine komplette Übersicht über alle Titel und Erfolge des Vereins Galatasaray - sowohl chronologisch als auch in der Einzelübersicht.www.transfermarkt.com.tr
Torreira - Kante yaparsak ön tarafta taşınacak adam sayısını artırmış oluruz.
Yani bırakın ligi Avrupa maçlarında bile Rasicha tarzı kanat yerine daha cambaz adamlar tercih edebiliriz.
Bu bağlamda İcardi, sağ kanat ve 10 numara yada 2. forvet oynayabilen bir oyuncu alabiliriz.
Bu ikili nispeten yukarıdakilere ek Kerem'i bile taşır duruma göre.
Tabi Kante sağlıklı kalırsa. Bu durum büyük risk içeriyor.