GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kante'yi ne yapacağız la aynı profilde Torreira var.Tielemans-İlkay çekelim keyfimize bakalım

Kante gelsin Torreira yorulduğunda atarız içeri :asd:

yalniz keremin yari playmaker kanata evrilmesi cok hosuma gitti
Son zamanlarda beni en çok dumur eden hep Kerem oldu. Marcao yumruk attığı zamanda kendisinin bu şekilde devam etmesi halinde silinir gider diyordum.

Fakat hem o sezonun devamında hem de bu sezon kendisine kattıkları ile beni o dönem söylediklerimden dolayı utandırdı. Hadi geçen sezon takımda adam yoktu sivrildi desek bu sezon özellikle deprem sonrası maçlarda üstlendiği rol ile beni ıslattı diyebiliriz. Bir de şu yoklukta yerli bir adam.

Ne diyelim yolu bahtı açık olsun. Allah sakatlık kaza bela vermesin... 🧿

yalniz keremin yari playmaker kanata evrilmesi cok hosuma gitti
O ilk yarı her maç 20+ top kaybı yaptıgı için sovdugumuz Kerem ikinci yarı yoktu çünkü zorlama dripling yapacağına daha fazla pas deniyor. Hoca dokunuşu burada belli oluyor. Kerem'in uzun/kısa kilit pas denemeleri vasat üstü durumda.

Bir de top kontrolü üzerine baya çalışıyor gibi Ankaragücü maçında zor 2-3 top kontrol etti. ki kendimden biliyorum solak ve çalım yeteneği olan biri olmama rağmen sokakta halı sahada top oynarken ilk dokunuslarim hiç iyi değildi. Geliştirilmesi çok zor bir özellik hatta hiç üzerine koyulamayacagini söyleyenler bile var.

Torreira - Kante yaparsak ön tarafta taşınacak adam sayısını artırmış oluruz.

Yani bırakın ligi Avrupa maçlarında bile Rasicha tarzı kanat yerine daha cambaz adamlar tercih edebiliriz.

Bu bağlamda İcardi, sağ kanat ve 10 numara yada 2. forvet oynayabilen bir oyuncu alabiliriz.

Bu ikili nispeten yukarıdakilere ek Kerem'i bile taşır duruma göre.

Tabi Kante sağlıklı kalırsa. Bu durum büyük risk içeriyor.

Ziyek+kante paketi mi? Dursun başkan gene neler planlıyor.

baya yorucu bir haftayi geride biraktim
italyaya gittim sampiyonlugu bile dogru duzgun kutlayamadim fazla yorumda yapamadim

lig bittigine göre hoca futbolcu sövme totemimi bir kenara birakarak gercek manada bir kac yorum yapayim

okan hoca- tek ama tek defosu oyuncu degisikligi özellikle panik yaptigi zaman ama son maclarda muhtemelen basaksehir macindan sonra fatih hocadan veyahut bir buyugunden uyari geldigini dusunuyorum panik yapmadan sogukkanli sekilde son maclar cok dogru degisiklikler yapti

icardi- kari olsam NET veriridim ya öyle böyle degil

olivera- sezonu golle bitirmesine benden cok sevinen yoktur millet cabuk unutuyor ama bizi ikinci yarinin ortasina kadar o tasidi ha ama seneye muhtesem bir yedek alternatifi olur clye kalirsak maasida konusulmaz

torreira- GALATASARAY TARIHININ NET EN IYI 6 NOSU tartismam bile tartisanida melo suat fln diye bozarim

nelson- özür diliyorum kendilerinden eseklik yaptim aiaiaiaiaiaiaiaiaiaiai

kerem- bu yaz cok buyuk bir meblagaya gidebilir kimse sasirmasin, cocuk yavas yavas playmaker kanada evriliyor defansa yardim, first tocuh ve pas oyununuda gelistirirse avrupada cok buyuk is yapabilir
evrildigi yön dogru yön hizli kanat yerine playmaker kanat oynatmaya calisiyor herkes moda o yönde 10 nomsu kanatlar moda oluyor

mertens- dedem artik seneye son 20-30 dakika girer bayada is yapar hatta bu seneden daha cok yapacagini dusunuyorum o formatda bir futbolcuya dönüsürse ki planlamada o yöndedir diye umuyorum
ilk 11 topcusu olarak kalirsa sene cok kufur yer gibi geliyor

boey- buyuk avrupa takimlari icin teknigi zayif ne yazik ki ama misal bir crystal palace icin bir cevher
ofansini cok gelistirmesi lazim calisirsa o potansiyeli var

apo- adamin hasi

muslera- seni cok seviyorum ama o olmayan ayaklarindan nefret ediyorum

rashica- avrupa icin bize cok yararli olur muhtesem bir alternatif biri eksilse yine gözü kapali oynatirsin

misyö- hic sevemedim

baris alper- keremin ilk senesi gibi oldu bu sene

Torreira - Kante yaparsak ön tarafta taşınacak adam sayısını artırmış oluruz.

Yani bırakın ligi Avrupa maçlarında bile Rasicha tarzı kanat yerine daha cambaz adamlar tercih edebiliriz.

Bu bağlamda İcardi, sağ kanat ve 10 numara yada 2. forvet oynayabilen bir oyuncu alabiliriz.

Bu ikili nispeten yukarıdakilere ek Kerem'i bile taşır duruma göre.

Tabi Kante sağlıklı kalırsa. Bu durum büyük risk içeriyor.

Torreira-Kante birbirinin üstüne biner.İkisi de savunma önünü teş başına süpürmeyi seven 6 numaralar hiç uyumlu bir 2li olmaz.Kanteyle ciddi ciddi ilgileniyosa Torreira satılıyodur muhtemelen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt