GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Icardi başka bir takıma giderse aptallık etmiş olur açıkçası. Hiçbir yerde bu kadar rahat, mutlu ve huzurlu olamaz, mümkünatı yok.

Kariyerinin önce ki dönemlerinde yaptığı hatalardan illa ki ders almıştır, kalacaktır bizle.

Kalmazsa da, Erden Timur'a güvenelim, no panik

Bence kalır İcardi para oyunları bunlar ama tabii diğer ihtimali de düşünüyorum.Giderse Benzema,Lukaku falan gelmezse gelen forvete söverim sezon bitimine kadar.

Icardi'ye teklif yapan kulüpler kara listeye eklenmeli, sonsuza kadar ticaret yapılmamalı o şerefsizlerle

Icardi'ye 8-10 bonservis verip üstüne 5+ maaş verecek bir Avrupa kulübü olduğunu sanmıyorum. Sakin. Arap dese inandırıcı bulurdum.

İcardi yerine Dembele veya Weghorst alınır.Yedeği de Aubameyang veya Bakambu olur.İcardi bizim için çok güzel 1 fırsat transferiydi.Bu transfer için Erden başkana ve Dursun başkana teşekkür ederim..

Icardi gitse Weghorst gelse 10 haftaya kalmaz ıslıklanır. Kulüp tarihinin en iyi santraforunu 1 sene gösterip yerine kimi alırsan al beklenti altında kalacaktır. Icardi giderse Lewandowski seviyesinde birini almak lazım.

Icardi beklentileri çok yükseltti doğal olarak

Icardi olmazsa o ayarda biri gelmediği sürece beklentileri karşılamaz

Mesela Icardi olmadı mı gidip Lukaku falan alacaksın başka şansı yok yönetimin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt