Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
icardiiiii,fabrizonun yayınını dinleyin
herşey bonservisine kaldı,icardiyle yıllıkta anlasırız gibi abiFabrizio: Mauro'nun Galatasaray'da kalma şansı nedir? Taraftarlar çok heyecanlı.
Gardi: Bu ayrıca PSG'ye de bağlı bir durum çünkü orada 1 yıl daha kontratı var. Ancak bence Icardi İstanbul'da mutlu ve ayrıca çok önemli bir konu ki milyonlarca taraftar tarafından seviliyor. Ayrıa İstanbul hayatından memnun ki bu onun için çok önemli. Bence kalma şansı var.
sampiyonlar ligi için alındı dediGardi: Eğer transfer dönemi açık olsaydı Zaniolo'nun Galatasaray'a gelmesi imkansızdı ama iyi bir şans doğdu ve kulübün başarılı görüşmeleri Zaniolo'yu Galatasaray'a ikna etti; geldiği bonservis Premier Lig kulüplerinin sadece birkaç gün önce önerdiğinden %50 daha düşük bir bedeldi. O da İstanbul'da çok mutlu ve önümüzdeki sene inanıyorum ki kulübün önemli oyuncularından biri olacak.
İnanırdımelimizdeki oyuncuların kıymetini bilelim geçen sene bu vakitlerde
icardi
mertens
torreira
zaniolo
oliveira
rashica
bizim olacak deseler ne düşünürdünüz?
Aklımdakileri yazdım. Zaniolo Haziran'a kadar beklemek istemediği için Avrupa'da transfer dönemi kapanır kapanmaz bu operasyon için çalışmaya başladım falan da dedi. Kral Adam Gardisampiyonlar ligi için alındı dedi