Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.789
- 94.870
- 4.978
siz zaten alamazsınız olumrashica'yı almayalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
siz zaten alamazsınız olumrashica'yı almayalım
rashica'yı almayalım
en iyi feg performansından çok daha iyi hem skor hemde asist katkısı verdi bize.Rashica yıllardır özlemini duyduğumuz istikrarlı bir açık oyuncusu ayrıca oyunun hem hücum hemde savunma yönünde olan biri.rashica'yı almayalım
Şom ağızlı herifBizimkiler böyle partilemeye devam ederse fener maçı hezimet olabilir.
ağzın dolu muŞom ağızlı herif
8 e ve kanata driplingli adam lazimiyi rashica kalsın
ama en azından bir tane dribling yapabilen oyuncu olsun elde
takımda topla giden, adam eksilten oyuncu eksiği var.
Benimi bekliyordun lan ne ara cevap verdinağzın dolu mu
Benimi bekliyordun lan ne ara cevap verdin
kerem?iyi rashica kalsın
ama en azından bir tane dribling yapabilen oyuncu olsun elde
takımda topla giden, adam eksilten oyuncu eksiği var.
değil bence. zaten son zamanlarda zorlamıyor pek. pasa odaklanıyor daha ziyade.kerem?
Dikkat ediyosan Yusuf konusunda bir sey demedim inatla 10m etmez demene gerek yokÇöp demedim adamın altyapısı sağlam italyada lobisi, popülaritesi de var o yüzden milli takıma çağrıldı, ama şuanki durumuyla 25 falan imkansız yani iyi gözükmedi bizde. Ama en başta dediğim gibi o 25 rakamı bizde parlarsa satabilecegimiz rakam. Yusuf için de 10 milyonun bu yaz sezonu için yalan olduğunu hepimiz biliyoruz. Sonuc olarak bakıyorum söylediklerimde yanlış bisey var mı? yok. He ikisini 35e almazdım ama zaniolo için 10 milyon verirdim ben başka takım olsam bu yaz
.
SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yunus az kafayı verse dediğin tarzda da bilmiyorum üstüne koyamadı kaç aydırdeğil bence. zaten son zamanlarda zorlamıyor pek. pasa odaklanıyor daha ziyade.
zorladığında verimi çok düşüyor.
o yüzden rashica'yı alsak dahi öyle bir adam gelsin isterim.
duruma göre atarız sahaya.