GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aklıma gelmişken Muslera'nın yaşı da düşünülünce, kendisine veliaht bulmamız da hayatı bir meseledir.

kalecinln veliahtı olmaz rengim

ya musleraya yedek alınır ya da muslera seneye yedek olacağını bilerek başlayacak denir ve kral bir kaleci alınır

öyle gelsin bu sene yedek dursun sonra da kaleyi alsın durumunu hiçbir büyük takımda görmedim

Benim şahsi fikrim bu arada genç atletik bir bek alıp Brayaan Pereira yada Assignon gibi.Dubois'le devam etmek , tamam o atletizmi yok ama akıllı oynayıp pozisyon bilgisiyle savunmayı yapabiliyor ve Boey'e göre daha teknik bir bek.Bizde sol bek oynadığı için genelde ve maç oynama alışkanlığı olmadığı için yabana atıyoruz ama Boey'i yüksek paraya gönderip Fransız Milli takımında 10+ maç oynayan beki almış olsaydık herkes uçardı muazzam transfer başarısı diye.UCL'de 3-4 sene önce Juve ve City maçlarını izlemiştim tarihi tam hatırlamıyorum ama Cristiano falan oynuyordu Juve'de ve Dubois de fena değildi yani o seviyede oynayabilen bir adam.Boey'i satıp yani öyle gidip Aurier,Cuadrado falan kovalamaya gerek yok zaten o profilde adamımız var bize genç atletik bir adam lazım ki Dubois CL'de ligde falan iyi oynasa 10 üstüne bir Fransız kulübü talip olur hemen , piyasası da var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt