GSC Futbolcu Tahmin Yarışması | Kayıtlar Başladı

Burak Karaduman

Büyük Kaptan
tvs24.jpg

Herkese Merhabalar Arkadaşlar !

• Konsept Oldukça Basit Mozaik Yüzlü Oyuncuyu Bilmeye Çalışacağız .
  • Yeni Konu Açıp Fotoğrafları size yönelteceğim bu konuda siz tahminlerinizi Max 5 Hak İle Tahmin Bulunacaksınız
  • Her Fotoğrafın Tahmin Süresi Maximum 3 Dakikadır
  • 10 Fotoğraf Yönelteceğim
  • Katılım Sayısı Sınırsızdır-01.00'da bitecektir
  • Bugun Konseptimiz son 5 yılda premier ligde forma giymiş,giymekte olan futbolcular olacak
  • Tek gayemiz eglenmek bu yüzden ödüller şimdilik çok zayıf umarım katılım olur .
  • Katılacak Arkadaşlar Konuya Yaz demesi yeterlidir.

ÖDÜLLER

Eğlence-Vakit Öldürme

Katılımcılar:

Okuyup cevap vermemek nedir :D zor bişey değil yav fail olacam burda 15 dk içinde katılanlar olmazsa :D

2 gün önce talep eden sizdiniz lan :cigara:

Yaz bakalım. Yarışma nere biz ora.

EDIT: 10 dakika olmuş kayıt olan yok, bunlar hep Eurovision yapılmadığı için protesyo işte. :D

5 kişi daha yaz derse yazarız yoksa güzel sohbet konusu oldu :icon_twisted:

edit:tek alpay abi katıldı da sayabiliiz şampiyon o olur yine 75 like , hiç yoktan iyi :D

Saati bana uymadi burakcim.kusura bakma cevap yazamadim.katilamayacagim.

Biz Eurovision istiyoruz Burak :)

@B. Arda Aycan onuda yapardım işim yok aslında abi , ama konsept değişmesi konusuluyordu veya uzun bi ara verelim deniyordu, sizler tarafından

Neyse siz ne zaman isterseniz yaparız eurovisionu şu konuyu taşıyorum hadi iyi geceler :D

@B. Arda Aycan onuda yapardım işim yok aslında abi , ama konsept değişmesi konusuluyordu veya uzun bi ara verelim deniyordu, sizler tarafından

Uzun dediğimiz 5-6 gündü zaten 2 günde bir yapılıyor diye de Emrah 30 gün falan sandı herhalde. :p

Yenilik yapacağım diyordu en son dedi bir daha göremedik adamı. :)

Uzun dediğimiz 5-6 gündü zaten 2 günde bir yapılıyor diye de Emrah 30 gün falan sandı herhalde. :p

Yenilik yapacağım diyordu en son dedi bir daha göremedik adamı. :)

işte konseptde hatrı sayılır bi değişikliğe gidilebilir , emrah abiyle görüşmeliyim görüşürüm en kısa sürede birimiz açar Duyurusunu yapıp :ka19:

Geri
Üst Alt