- 18 Temmuz 2009
- 82.038
- 239.643
- 5.263
Kim hangi kategoride yazar mısınHeis ,Sizo ve ruh hastasi dostlarimiz ile harmanlanmis bu musabakayi olumlu buluyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim hangi kategoride yazar mısınHeis ,Sizo ve ruh hastasi dostlarimiz ile harmanlanmis bu musabakayi olumlu buluyorum.
Kemalettin admirimi uzun yillardir takip ederim henuz kaybettigine sahitlik etmedim takimi sahada ders verecektir.Kimin kazanacığını düşünüyorsun üstad.Kokuyu aldınmıHeis ,Sizo ve ruh hastasi dostlarimiz ile harmanlanmis bu musabakayi olumlu buluyorum.
Kimin kazanacığını düşünüyorsun üstad.Kokuyu aldınmı
Heis list ;Kim hangi kategoride yazar mısınHeis ,Sizo ve ruh hastasi dostlarimiz ile harmanlanmis bu musabakayi olumlu buluyorum.
Sevko güveniyorum sana kardo,3-4 senedir ayağıma top değmemiş olabilir. Umarım sert bir maç olmaz. Dediğim gibi ayağımı elime almak istemiyorum. Efendi gibi 2 pas verip bir iki orta açıp bitirelim.Kimin kazandığı da çok önemli değil bence iyi olan kazansın
Seyirciyim bu mac.Heis list ;Kim hangi kategoride yazar mısınHeis ,Sizo ve ruh hastasi dostlarimiz ile harmanlanmis bu musabakayi olumlu buluyorum.
Sen
Sevket
Mehmet Eroglu
Sizolar:
Demir Bas
Hido
Ruh hastalari ( Benim nazarimda en kiymetli ve onore edilmesi gereken uyelerdir)
Yusuf
Alpay
Adminim mention gelmedi galibaKim hangi kategoride yazar mısınHeis ,Sizo ve ruh hastasi dostlarimiz ile harmanlanmis bu musabakayi olumlu buluyorum.
Keramettin admire karşı Alpay admir çatısı altında toplanan ittifaktayımKimin kazanacığını düşünüyorsun üstad.Kokuyu aldınmı
Sen hangi takımdasın
Keramettin admire karşı Alpay admir çatısı altında toplanan ittifaktayım![]()
Maci 9 kisi oynayacagimiz dogrudurHeis list ;Kim hangi kategoride yazar mısınHeis ,Sizo ve ruh hastasi dostlarimiz ile harmanlanmis bu musabakayi olumlu buluyorum.
Sen
Sevket
Mehmet Eroglu
Sizolar:
Demir Bas
Hido
Ruh hastalari ( Benim nazarimda en kiymetli ve onore edilmesi gereken uyelerdir)
Yusuf
Alpay
Musabakanin Demir Baş'ı olacagin hissine sahibimMaci 9 kisi oynayacagimiz dogrudurHeis list ;Kim hangi kategoride yazar mısınHeis ,Sizo ve ruh hastasi dostlarimiz ile harmanlanmis bu musabakayi olumlu buluyorum.
Sen
Sevket
Mehmet Eroglu
Sizolar:
Demir Bas
Hido
Yusuf
Alpay
O 1 kisiyi herkes goruyorsa herkes sizodur
Ekli dosyayı görüntüle 21532
Stadımızda video hakem uygulaması vardır izleyecek arkadaşlar maç sırasında oyunu durdurabilir![]()
Seni gorunce aklima direk Hayri ve efsane avatarin geliyor nedenseEkli dosyayı görüntüle 21532
Stadımızda video hakem uygulaması vardır izleyecek arkadaşlar maç sırasında oyunu durdurabilir![]()

Değerli üstadım @Serkan Şafak ta bize şans tanımadı.Ama ekibimizde Atakan ve Mehmet abi gibi güçlü ayaklar var.Keramettin admire karşı Alpay admir çatısı altında toplanan ittifaktayım![]()
işiniz zor![]()
İşsiz hayro nerde gelsede versem eline ayağını maçtaSeni gorunce aklima direk Hayri ve efsane avatarin geliyor nedense![]()

Değerli üstadım @Serkan Şafak ta bize şans tanımadı.Ama ekibimizde Atakan ve Mehmet abi gibi güçlü ayaklar var.