GSC Gündüz mü, GSC Gece mi ?

Hangisini daha çok tercih ediyorsunuz

• GSCimbom GÜNDÜZ Teması

Oy: 25 58,1%
  • GSCimbom GECE Teması

Oy: 18 41,9%

• Kullanılan toplam oy
    43
gündüz cok beyaz

20 yıldır gece kullanırım

gündüz cok beyaz

20 yıldır gece kullanırım

Gece gece suna takildim biliyorum ama forum 2006'da acildi nereye 20 senedir kullaniyorsun ey Recep :) En eskilerden biriyim, Abdullah abi 2005 ya da 2006 demisti, yalan olmasin tabi simdi.. Tema'da cok eski degil zira, klasik olan Gunduz versiyonuydu bir ara bir renkdas vardi o baya tema yapmisti ama...

Gece gece suna takildim biliyorum ama forum 2006'da acildi nereye 20 senedir kullaniyorsun ey Recep :) En eskilerden biriyim, Abdullah abi 2005 ya da 2006 demisti, yalan olmasin tabi simdi.. Tema'da cok eski degil zira, klasik olan Gunduz versiyonuydu bir ara bir renkdas vardi o baya tema yapmisti ama...
ben bılmıyor ben yenı geldı suri

Bugün çok hassassın kakendercim

Gece açıklanan transfer muptelasiyim ama gecede gündüz teması kullanirim

Gündüzüm seninle gecem seninle GSC

Gözlerinizin sağlığı için geceyi tavsiye ederim. Migren, epilepsi gibi rahatsızlığı olanlar için hele kesinlikle gece.

Neredeyse her uygulamada gece teması kullanırım, sevmem sürekli beyaz ışığı ama burada alışamadım. Hep gündüz'deyim.

Aynı zamanda cevizli ev baklavasını severim, doğru bir tespit :ka:

Gece kullanınca ruhum daralıyor, hiçbir sitede gece teması kullanmadım.
Aydınlık iyidir.

Forumu 35 senedir gece modunda kullanıyorum. Her anlamda daha üstün gözü yormuyor.

gece.. okuması daha rahat oluyor.

Geri
Üst Alt