- 10 Nisan 2013
- 58.853
- 42.143
- 3.943
#GalatasarayAvrupaTakimidir olabilir bence.Burası Akhisar değil ağır kaçar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
#GalatasarayAvrupaTakimidir olabilir bence.Burası Akhisar değil ağır kaçar
Bence de olmaz ama anket içerisinde bunu beğendim ben şahsenEee sonuç? Bu bir tepki hashtag'i olmaz bence.
Bence de olmaz ama anket içerisinde bunu beğendim ben şahsenAkhisar değil tweeti atarsak destek görmeme ihtimalimiz yüksek olabilir.
Galatasaray, Akhisar değil aşırı abartılı.
#GalatasarayYıldızTransferİster
En iyisi böyle bir şey olur. Sonuçta tepkimiz abuk subuk transfer yapma gayretlerinden dolayı.
Bize göre Bilal çöp adamlara göre yıldız nası yapalım![]()
YıldızlarGalatasarayDiyor
GalatasarayYıldızlarınTakımıdır
YıldızlarınIsıgındaGalatasarayBirDunyaMarkasıOlacak
AslanlarınGücüAdınaGücGalatasarayda
GalatasarayAslanKrallarınıBeklıyor
GelecegınGalatasarayıIcın
BırGunHerkesGalatasarayıKonusacak
Yarın kaçta yapalım? Akşam benim işim var, dolayısıyla katılamayacağım akşam olursa. Herkes fikrini söylesin.
@Şerafettin KOÇ @Emrah Yıldırım @Talha Küllü @Doğan Gündoğdu @Recep Yıldırım@Hayri Cund @Emir Sato @Mehmet Arslaner @Murat Urhan @Fatih Akca @Melih Pekcan @Aslan Türkoğlu @UğurYılmaz @Habib Aslan @Okan Özkan @Volkan Samastı@Atakan Arda @Deniz Öztürk @Çağlar Akarca @Onur Arslan @Güray Ataman@Muhammed Dalgıç @Bora Evgar @arkın seven @Melikşah Aydoğan @Şükrü ERDEN@Burak Pakdemir @Ahmet KOLKOPARAN @Serbay Buğday @Deniz Aslan @Mehmet Tokat @Deniz Aslan @Melih Akan @Mustafa Özbaş @Melih Pekcan