GSC Hikaye (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tam kafana göre bir kız bulmuşken aynı kişiyle çıkması ağır tahrik. Bıçaklasan indirim alırsın.
Devamına girmek istemedim ama yazayım kısaca.Sınıfına sürekli gittiğim için sürekli gördüğüm uyuz,gılloz bir tip vardı sınıfında onunla çıkmaya başlamışlar.Aileyle bütün bağı koparıp elemanın yanına taşınmış.Soner ona davranması gerekildiği gibi muamele etmiş yol vermiş belli ki.Kızın bence bütün olayı buydu,aileyle bahsetmediği büyük sorunları vardı,eh cinsel açlığı da had safhada.Evi bulduğu gibi kendini o tipe yamadı.O elemana dönüp bakması imkansız normalde.

Alp, eski kız arkadaşımın bir sözü vardı, benim kalbim kristal gibiydi, kırdılar. Artık geri dönmesi imkansız. Şuan kırılan parçaları toplamak isteyenlerin sadece eline batıyorum ve kanatıyorum. Her ne kadar uğraşsam da olmuyor demişti. Bu kızda ise artık tamamen boşverme mevcut anladığım kadarıyla. 1 seneye muhtemelen intihar denemeleri yapar.
Abi yazıda da yazdığım gibi yaşanılan kötü şeylerin ne olursa olsun seni karanlık tarafa geçirmemesi lazım içinde aydınlık varsa az da olsa.Böyle açıklamalar beni tatmin etmiyor.İyi kalmak insanın elinde.Bunu bir lütuf diye söylemiyorum ama ben onun için hakikaten şanstım.Kendisini yola sokabilirdi şansı dönebilirdi.Eh benden çıktı artık.

Şuan bende senin gibi düşünüyorum zaten, ama zamanında romantik tarafım hep, bir çiçekti koparıldı, kristaldi kırıldı, vs vs kendimi avutuyordum, hep olan bana oluyordu. Sen en iyisini yapmışsın :) Sadece 3. kıza üzüldüm. Soner'e onun için sövebilirim.
Bakalım abi belki o mevzu döner.Kopmadık çünkü takipten falan da çıkarmadı.2-3 hafta ses etmem.Fakat akıl sır erdiremiyorum yine böyle dolu,bienalden sergiden çıkmayan kültürlü bir kız o dangalağa nasıl kapıldı,ilginç.Zararın biryerinden döndük işte.

2011 senesiydi. İş Güvenliğinde hizmet sektöründe şirketi kurduğum dönemler. Şirketi kuralı bir kaç ay olmuş. Öncesinde de iş güvenliği uzmanı ve işyeri hekimi Eğitimi veren bir şirketim vardı. Neyse bu eski şirkette eğitim verdiğimiz bir hatun vardı. Sınava girdi kazandı. Bir sene kadar sonra ben OSGB kurdum. Eniştem bir tanıdığının yeğeni olduğunu ve isg uzmanı olduğunu iş aradıklarını söyledi. Ki hatunu eğitim aldığı sıradaki sıcak tavırları vs ile beğenmiştim. Neyse enişteme çağır senin ofise tanışalım madem amcası arkadaşın alırız dedim. İki gün sonra eniştem çağırdım bir ziyaret etsene dedi. Tamam dedim gittim yanlarına. Bir baktım aynı hatun...
Erdem bey merhaba bilmiyordum sizin şirket kurduğunuzu falan dedi neyse amcası, babası annesi falanda var. İl dışında yaşıyorlar normalde aile olarak. Orada iş bulamayınca Gaziantep’e gelmeye karar vermiş bu kız ve amcası enişteme söylemiş tanıdığın varmı vs diye...
Uzun uzun anlatıyorum ki benim yaşadığım şaşkınlığı anlayın diye. 15 günlük eğitim sırasında beğendiğim hatun denk geldi ve yeniden karşılaştık vs...
Neyse anlaştık işe aldım. Şirkette 2 uzman 1 doktor 1 sekreter 1 hemşire var o dönem...
Amcası da eniştem ile çok samimi tabi ben şirketime haftada bir falan uğruyorum. Genelde fabrikada oluyorum. Ama kızın tarzı falan çok hoş. Stüdyo daire tutmuş tek yaşıyor. Araba kullanmayı pek bilmiyor araç vermedik. Diğer uzman sabahları gelirken alıyor akşam bırakıyor vs.
Neyse ben pek gitmiyorum ve şirket mesul müdürlüğü diye bir zorunluluk var. Ben bunu mesul müdür yaptım. 7 8 aydır benim yanımda çalışıyor. Ama ilişkimiz iş düzeyinde ki çok fazla denk gelmiyoruz. Birde dedemin “Sekreterini diken bulaşığı yıkar” sözü nedeniyle dikkatli davranıyorum.
Ama hatun bildiğin beni çekiyor kendisine daha 1 sene olmamış mezun olalı yüksek lisans falan yapmış ama iş bulamamış. Aramızda 6 yaş var ama hatun cidden beni etkiliyor. O nedenle daha az gitmeye başladım. Buda mesul müdür olarak aktif olarak çalışıyor hatta baya baya iyi hale getiriyor şirketi...

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Neyse bir iki ay sonra gece 12 falan telefonum çaldı baktım arayan Esra ( işim sahte) şaşırdım ne oldu acaba diye. Neyse açtım. Erdem bey amcamı aradım il dışındaymış. Benim midem yine çok kötü ayağa kalkamıyorum hastaneye gitmem lazım kimi arasam bilemedim. Bu satte taksi ile gitmeye çekindim dedi.
Neyse kalktım gittim. Konum attı evinin önüne gittim. Aradım bu indi ama bildiğin 2 büklüm. Neyse aldım hastaneye götürdüm. Serum şu bu derken. Gece 4 gibi biraz toparladı. Eve gidip yatayım daha iyi olurum dedi. Tamam dedim neyse çıkış vs hallettim. Aldım eve götürdüm. Binaya girdik asansöre bindik. Evinin kapısını açtı. İçeri girdi. İyi geceler dedim. Dikkat et kendine yarın işe gelme dedim. Çıktım eve geldim. Saat 5 mesaj geldi. Erdem bey yanımda olduğunuz için sevindim. Şu bu dedi. Önemli değil falan dedim. Neyse ertesi hafta ofiste odamda oturuyorum bunun odası tam karşımda ve camdan görüyorum oda beni görüyor. Ama benim önümde PC falan var kendisini gördüğümü anlamıyor. Sürekli bana bakıyor. Tabi ben keyifliyim hatun beni süzüyor...
Bildiğiniz götüm tavan yapmış durumda...
Tabi her gün iş bahanesi ile akşam arıyor şu yapıldı bu oldu vs .
Bir gün dedim bekle ofiste geleyim. X firması ile alakalı konuşalım yarın o firma ile görüşmeye git dedim. Tamam dedi normalde 5 de gidecektim. Fabrikada aksaklık çıktı 7 gibi gidebildim. Haber vermiştim çık istersen diye bekleyeyim demişti. Neyse gittim. Ofiste sadece kendisi var. Yemek saati gelmiş haydi yemeğe gidelim orada konuşalım dedim. Neyse gittik yemeğe...

İş olayını konuştuk. Neyse bir saat falan oturdukçay kahve derken sohbet ettik. Yine evine bıraktım. Eve daha varmadan aradı erdem bey ben yine kötü durumdayım hastaneye gitmemiz mümkün mü dedi. Geri döndüm yine aynı muhabbet falan...
Çıktık hastaneden sonra evin önüne geldik.
Bu sefer biraz daha iyi.
İyi geceler diledim. Tam inerken siz Harika birisiniz dedi.
Neyse eve döndüm ama işin Aslı kızdan hoşlanıyorum. Ama bunun kardeşim gibi dediği bir üniversite arkadaşı var ki şimdi ismi aklımda bile değil. Sahte olsun örnek Mustafa olsun ( MK) Eleman kısa dönem askere gitmiş bu dönemde geliyor. Bol bol muhabbetleri var o nedenle biraz mesafeli duruyorum Esra’ya.
Gece bir mesaj geliyor. Erdem bey sizinle görüşmem lazım diye. Ne oldu buyur diyorum. Yüz yüze görüşmemiz lazım diyor. Tamam yarın uğrarım ofise diyorum. Şimdi gelseniz arabada da konuşabiliriz diyor. Tamam diyorum kesin bir sıkıntı var yardım edeyim bakalım modundayım.
Gidiyorum iniyor aşağıya...
İşte arkadaşından bahşediyor. Bugün sizin beni hastaneye götürdüğünüzü söyledim. Kavga etti benimle ben varken neden başkasını arıyorsun diye diyor. Birşey diyemem sonuçta oda arkadaşın ve merak etmiştir diyorum.

Ama ben yanımda o anda sizin olmanızı istedim. Sebebi ne bilmiyorum ama sizin yanınızda kendimi iyi hissediyorum. Ve bugün arkadaşım ile tartışınca anladım ki bunu sizin bilmeniz lazım. Tabi ben mutluyum. Teşekkürler sevindim bunu duyduğuma diyorum. O gece 1 2 saat sohbet ediyoruz sonra bu eve gidiyor. Ama ciddi ciddi ağzım kulaklarımda...
Ki kız için şunu diyeyim. O ana kadar karşılaştığım en güzel hatun...

Neyse bizim ilişki başlıyor zaman içinde.
Herşey güzel ben bazen ofis bazen fabrikada oluyorum. Ama herşey yolunda. Sonra bu Mustafa denen lavuğun buna aşık olduğunu anlıyorum. Bakışlarından vs.
Bunu söylüyorum imkanı yok diyor. Sonra çocuğu çekiyorum bundan habersiz.
Bak Mustafa durum bu bu eğer sen bu kızı seviyorsan ve uzun zamandır aklında ise git konuş. Sana karşı bir ilgisi varsa ve bunu farkederse ben aradan çekilirim. Halden anlarım senelerdir arkadaşsınız ve açılmaya korkup kendini yemiş olabilirsin diyorum.
Eleman Yok öyle birşey vs vs yapıyor. Ben dikkat edeyim yanlış anlamanıza neden olmuş ilişkiniz zarar görsün istemem diyor.

Uzatmıyorum olayı bildiğiniz Harika bir ilişki var ortada...
Hatun ne istese oluyor. Hafta sonları kaçamak tatiller vs.
Doğum günü geliyor gidip kıza bir fiesta alıyorum o derece değerli yani.
Enişte biliyor güzel kız aileside temiz sen bu işe yoğunlaş diyor.
Neyse konu başında bahsettiğim bir şirket görüşmesi olayında ki şirketin İSG işlerini biz yapıyoruz. Firma sahibi ile aramız iyi. Firmanın isg koordinatörü geliyor. Adana’dan neyse sürekli işle alakalı görüşmeler falan... Eleman ile samimiyiz. Tabi buda samimi oluyor. İlişkimizden haberi var ki adam evli çocuğu falan var. Bizim ilişki süper bildiğin...
İlişkide eksik birşey yok. Aynı evi yatağı paylaşmaktan her türlü sorunlarımızı konuşmaya kadar.
Neyse 2 3 ay sonra Ankara’da bir konferans var isg konusunda. Bu gitmek istiyor. Tamam diyorum biletini alıyorum falan...
Bu gidiyor. Neyse o bahsettiğim adamda gitmiş. Onun ismi aklımda sahte ismi Kenan olsun...
Neyse bunlar fotoğraf paylaşıyor. Hatta arıyorum falan ne o denk gelmişsiniz falan filan...
Bunlar yemeğe gidiyor akşam kalabalık bir ekip neyse aklımda birşey yok nasılsa ben Antep’te yatıp uyuyorum. Neyse 2 gün sonra geliyor bizimki.
Bir sıkıntı Yok. Herşey güzel gidiyor hala ama ara ara gizli konuşmaları oluyor. Kuzen aradı şu oldu bu oldu falan geçiştiriyor. Ama bir kere kurt düşmüş.
Bir akşam arkadaşlar geliyor il dışındaki illa içelim falan muhabbeti var. Kenan o sırada ofise geliyor. Bizde çıkacağız sende gel diyorum. Adamda geliyor. Biz oturuyoruz rakılar su gibi akıyor. Neyse bir ara bunların bakışlarını yakalıyorum. Ama kendi kendime çok içtin MK diyorum.

Ama gece bitiyor hala aklımda olay.
Neyse bu Mustafa denen eleman aşık buna ama platonik kalmış. Ara ara görüşüyoruz beraber falan. Ama çocuk delikanlı hiç bozuntuya vermiyor.
Bir gün bu Mustafa beni arıyor.
Abi Esra’da birşey var ama anlamadım. Aranızda birşey mi oldu diyor?
Ne gibi diyorum. Bilmiyorum ilk sana yakınlaştığı dönemdeki bana davranışı neyse öyle bir hava seziyorum. Sanki farklı bir fikri var gibi diyor.
İçimden bir git Mustafa olay çıkartıp bizi ayıracaksın değil mi lavuk diyorum.
Ama bir yandan da kuşku var.
Neyse kafama takılı bu olay ve ben daha sık inceliyorum. Bir akşam ortak bir tanıdık ile yemek yiyoruz. Bu telefonu masada unutuyor wc ye gidiyor . O sırada buna Kuzum diye birinden (ki bana kuzenimin numarası demişti) mesaj geliyor. Özledim yazıyor...

Yanımda ortak tanıdık var bozuntuya vermiyorum. Telefon karşımda ama ekranda görmüşüm bir sefer neyse ekran kapanıyor. Bu geliyor. Telefona bakıyor. Bir mesaj yazıyor. Sonra muhabbete devam ediyoruz.
Artık Emin’im olaydan.
Ama enişteye falan nasıl anlatırım.
Kıza herşeyi yapmışım falan...
Mesaj silinir yakalamam lazım ki bu elemanı ancak o zaman iftira atmamış olurum.
Düşünün ailem dahi evlenir bunlar modunda.
Anlaşamadık bitti aşaması geçmiş yani...

2 ay boyunca gözüm üzerinde hiç bozuntuya vermiyorum.
Yanında yatıyorum. WC de banyoda telefonsuz gitmiyor. Mesaj gönderiyor falan farkındayım. Ama hep siliniyor Mesajlar elde birşey yok.

Bir ay sonra Kenan’ın Antep’e geleceğini öğreniyorum. Bu onun geldiği gün yine mide şikayetini bahane ediyor. Aslında gerçekten öyle... bunu hastaneye gönderiyorum. Kenan ofise gelecek nasılsa biliyorum. Telefonu nasılsa odada unuttu diyorum. Esra hastaneye gitsin diyorum. Bizim diğer eleman alıp götürüyor. Bende Kenan ile proje hakkında toplantı var o bitsin gelirim diyorum.

Bizim kız hastanede Kenan geliyor. Neyse toplantı bitiyor. Esra hanım yok galiba diyor. Biraz rahatsızlandı hastaneye gitti. Bende ziyaretine gidicem az sonra telefonu burada kalmış hem onuda bırakırım diyorum.
Eleman tam piç hiç bozuntuya vermiyor.
Neyse bunun arabasına sessize alıp. Şirket telefonunu atıyorum arka koltuğa iPhone bul özelliği ile takip edicem aracı.
Neyse hastaneye gidiyorum. Telefonu falan götürüyorum.
Sonra fabrikada arıza bahanesi ile çıkıyorum. Bizim personel bunu eve bırakıyor.
Aklım fikrim telefonda başlıyorum izlemeye.

Neyse akşam 10 gibi Kenan’ın araba bizim kızın sokağına giriyor.
Tabi ben basıp gidiyorum. Buda bana hastane sonrası uyurum dinleneyim sabaha birşeyim kalmaz demiş. Bende arıza var ben gelemem. Gece de ablama geçerim demişim. Kafa rahat yani...
Neyse gidiyorum kapısına aranın ışığı yanıyor perdelerden farkediliyor.
Arıyorum. Aşkım ben geliyorum. Aç kalma çorba falan aldım onları sana bırakıp giderim diyorum.
Arabam Kenan’ın arabasının 3 araba arkasında park halinde...
Beş dakika sonra binadan Kenan çıkıyor acele ile Arabaya biniyor. Ben arabayı çalıştırıyorum. Benim farları görüyor. Hareket ediyor. Bende hareket ediyorum. Farkedince beni alakasız yöne sürüp gidiyor. Ben direk yukarı çıkıyorum. Kapıyı açıyorum. Arkadaki Zincir var. Zili çalıyorum. Geliyor açıyor. Saçlar ıslak duştan çıkmış.

Bana bir sandalye ver diyorum. Tam girişteyim.
Değdi mi? Diyorum...
Neye diyor?
Şimdi içeri girip. O yatağı dağınık görmek istemiyorum.
Sadece cevap ver değdi mi diyorum?
Anlıyor bildiğimi...
Tabi Kenan denen piç kaçmış durumda ses yok.
Değdi mi bunca yaptığımdan sonra buna diyorum.
Haklısın ama bir anlık birşeydi diyor...
Şimdi o Kenan denen lavuğu bulacağım diyorum.
Elimi tutuyor yapma diyor...
Ağlıyor falan...
Korkma ne ona birşey yaparım ne sana ben şu anı yakalamak için 3 ay içimden senden nefret ederken seninle sevişip seni kullandım...
İçimi soğuttum...
Seni yakalamak...
Karşına geçip gülmek istedim diyorum...
Daha çok ağlıyor...
Saat sabah 5 e kadar karşısında oturuyorum ağlamalarını izliyorum gülümseyerek.
Ama aslında canım yanıyor.

Neyse 5 gibi telefonu alıyorum.
Kenan denen ibneyi arıyorum.
Otele geliyorum.
15 dk sonra aşağıda ol yoksa çıkar yukardan indiririm seni diyorum.
Esra birşey yapma lütfen yapacağını yaptın diyor.
Onunlada yüzleşme zamanı diyorum.
Peşime takılıyor.
Otele geliyorum. Aşağıda Kenan...
Arabaya bin diyorum.
İkiside arka koltukta...
Arabayı otelden 100 mt ileriye park ediyorum.
Başlıyorum konuşmaya aynadan bakarak.
Kenan sana akşam 5 e kadar müsade...
İşten istifa edeceksin bir daha seni bu şehirde görürsem. Kendini topuğundan vurulmuş olarak Suriye tarafında mayın tarlasında bulursun diyorum.
Ha ben gitmem bana burada erkeklik yapma diyorsan.
Tüm sülaleni topla istersen...
Adana’ya gelirim.
Karının ve ailenin yanında seni itin götüne sokarım. Senin benim namusum dediğim.
Evlenmeyi düşündüğüm kıza yaptığını senin eşine yaparım. Kafama sıkın diye yalvarırsın ama onuda yaşatmam sana diyorum.
Ki bunu yapabileceğimi az çok biliyor.
Değdi mi evli barklı adamsın.
Benim masamda oturdun yemeğimi yedin...
İnsanca tavır sergiledim.
Değdi mi diyorum.
Başı önünde tek kelime yok.
Esra’ya dönüyorum.
Şimdi notere gideceksin.
Arabanın devrini bizim elemana vereceksin.
İstifanı yazıp siktir olup gideceksin.
İster bu şehirde kal ister defol git.
Senin için tek sözüm.
Benden çıkan ister Şam’a vali olsun.
İsterse geneleve oruspu olsun umrunda olmaz...
Ama bir daha şakın karşıma çıkma.
Ailene birşey deneyeceğim.
Ama bir daha amcan dahi seni sorarsa herşeyi duyacaklar o nedenle şimdi ikinizde defolun karşımdan diyorum.
O gün fabrikaya gidip enişteme olayları anlatıyorum.
Bir daha ailem dahil kimse Esra ile ne oldu demiyor...

Gariptirki başlarda Mustafa gevşek olsa da sonrasında delikanlı çıktı.

Bu arada geçmiş olsun abi bu dünya ne şerefsiz insanlar var, kimseye güven olmuyor.

Daha kötüsü eleman eskiden ismen bildiğim sektörden bir firmanın sahibinin oğlu ile evlendi. Ve geçen ay bir toplantıda çocukla tanıştık o söyledi. Sizin yanınızda çalışmış galiba bir dönem eşim dedi. Eşiniz kim dedim Esra dedi.
Acıdım birşey diyemedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt