Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.527
- 11.606
- 673
Renktaşım, sesler kısmında konuya intikal etmiş olman tesadüf mü?Yaş 12 yolun yarısı...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renktaşım, sesler kısmında konuya intikal etmiş olman tesadüf mü?Yaş 12 yolun yarısı...
İnception tekniği mi uygulamış ne.Alla alla eşikaltı mesaj olarak başka hikaye mi var bu hikayede
Sanırım anlattığın hikayede 11-12 yaşlarındaydın, bunu belirttiysen gözümden kaçmış.
Tek elle yazdiginizi dusunmeye basladim.Aha seks filmi sahneleri geliyor.
Doğru tespit.Tek elle yazdiginizi dusunmeye basladim.
İnception tekniği mi uygulamış ne.![]()
Tek elle yazdiginizi dusunmeye basladim.
Abi hızlanıyorum diyordu şimdi de alçalıp yükselen sesler dedi
Alt satırlarda bariz gizli erotik bir hikaye var sdgsds
Kadın bedeni üzerindedir belki öyle olmuyo mu?Dün rus edebiyatı falan dedik ondan mı gaza geldi ki ? Yalnız benim bildiğim rus edebiyatında erotizm kadın bedeni üzerinden yürütülür, bu damar diyor, 30 cm diyor.... Tövbe estf.
6) Ses kesilmişti. Ne olduğunu anlamaya çalışıyordum. Sessizlik tekrar hüküm sürmeye başladı. Suyu yeniden açıp elimi yıkamaya devam ettiğim anda aynı ses tekrar duyuldu. Bu sefer büyük bir hızla suyu kapattım ve o sesi dinledim. Üç dört saniyelik kaygı dolu dinleyiş ardından, içim huzurla dolmaya başladı. Çünkü korkacak bir şey yoktu. O ses rüzgarın sesiydi. Suyun sesinden ne olduğunu anlamadığım için korkmuşum. O sesin ne olduğunu anladığım anda içim rahatladı ve yüzümü yıkayıp odama geçtim.
Almanya maçı konusuna girdim orada da erotik film muhabbeti yapıyorlar
GSC günden güne ilginç 1 hal almaya başladı.
12 yaşında mk gölgesinden bile çekinir halde imiş ben şuana kadar onu anladım.
ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi