- 18 Temmuz 2009
- 81.263
- 227.270
- 5.093
Beddua etme lanAllahtan dileğimdir inş yanarak can verirsin admirim,AMK üstüne oynanan oyunlar...

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beddua etme lanAllahtan dileğimdir inş yanarak can verirsin admirim,AMK üstüne oynanan oyunlar...

Özür diliyorum admirim Soner çalınca sinirleniyorum biliyorsun.Beddua etme lan![]()
Neden?Özür diliyorum admirim Soner çalınca sinirleniyorum biliyorsun.
Abi hikayenin kötü adamı Soner Sarıkabadayı'ya benzediğinden bu lakabı takmıştık okulda kendisine.Neden?

Ulan sunu biz yazsak demedigini birakmazsin.Ilginc bir hikayeye benziyor dogrusu
Umarim icinde bol bol sex unsurlari vardir
Ben senin icin diyorum zatenUlan sunu biz yazsak demedigini birakmazsin.
Agliyorum su an.Ben senin icin diyorum zaten
Icinde sex olmayan bir hikayeye ilgi gostermezsin diye dusunuyorum
Kiyamam :'(Agliyorum su an.
Oo hanımköylü naberIlginc bir hikayeye benziyor dogrusu
Topkek var yen mi?Ilginc bir hikayeye benziyor dogrusu
Iyilik adminim bu hafta hanimkoyluyum gelecek hafta sizinimOo hanımköylü naber
Muzlu mu?Topkek var yen mi?
Samircim hikayedeki unsurlar hakkında bilgin mevcut şu var mı bu var mı diye sormayalım pls.Muzlu mu?
Hikayede adimin gectigi onemli noktalari vurgularsan sevinirimSamircim hikayedeki unsurlar hakkında bilgin mevcut şu var mı bu var mı diye sormayalım pls.
Çok kıymet verdiğim fikirlerini önemsediğim arkadaş grubum dedim özetle.Hikayede adimin gectigi onemli noktalari vurgularsan sevinirim
Tsk
Duygulandim ')Çok kıymet verdiğim fikirlerini önemsediğim arkadaş grubum dedim özetle.
Fikirlerini önemsemediğin kişiler de illaki vardır.Çok kıymet verdiğim fikirlerini önemsediğim arkadaş grubum dedim özetle.
İsim verip de rencide etmeyelim admirim.Fikirlerini önemsemediğin kişiler de illaki vardır.