Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne hinlikler var gene aklındaHikaye paylaşımı sonrası duruma göre MK beyin avatar ve profilinde düzenlemeye gidilebilir.
Bu ne MK1) Kim bilebilirdi ki artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını. Ya da şöyle düzelteyim. Her şeyin eskisi gibi olması için on beş sene beklemek zorunda olacağımı nereden bilebilirdim ki… O korkunç gece yaşanana kadar hiçbir şeyden korkmayan ben, mk; o günden sonra soğukta kalmış yavru bir köpeğin titremesi gibi titriyordum karanlığa mahkum olduğum her an.
Hangi kitap bu?
Her türlü şakayı kaldırabilirim. Ama hırsız lafını şaka olsa da kaldıramam.
Suçluluk psikolojisi seziyorum.
Son Dakika : Moderatörümüz Doruk beyden aldığım son dk bilgisine göre MK, hikayenin bazı kısımlarında tecahülüarif sanatına başvuracak.
...2) Bulutların artık zamanın kendilerine ait olduğunu düşünüp gökyüzünde hüküm sürmeye başladığı o günler. Güneş her ne kadar bulutlarla bir mücadele içine girmeye çalışsa da bu savaşın galibi akşama doğru bulutlar oluyordu. İşte öyle bir günün akşamıydı; serin bir sonbahar akşamı. Güneşe karşı gücünü kabul ettiren bulutlar o savaşı kazandı ve karanlığın çökmesi hızlandı.