GSC Hikaye Saati | #7 Cuma Yanutla

Bu yazıdan sonra Mustafa boş şişelerden birini kırmış sotede beklemiyorsa bende bir şey bilmiyorum.

Ferit, elim ayağım titredi 2 ay önce fiesta alınca, 52 000 peşin bayıldım, karalar bağlıyorum. Sen hediye almışsın :eek:

Ama ben yanımda o anda sizin olmanızı istedim. Sebebi ne bilmiyorum ama sizin yanınızda kendimi iyi hissediyorum. Ve bugün arkadaşım ile tartışınca anladım ki bunu sizin bilmeniz lazım. Tabi ben mutluyum. Teşekkürler sevindim bunu duyduğuma diyorum. O gece 1 2 saat sohbet ediyoruz sonra bu eve gidiyor. Ama ciddi ciddi ağzım kulaklarımda...
Ki kız için şunu diyeyim. O ana kadar karşılaştığım en güzel hatun...

Neyse bizim ilişki başlıyor zaman içinde.
Herşey güzel ben bazen ofis bazen fabrikada oluyorum. Ama herşey yolunda. Sonra bu Mustafa denen lavuğun buna aşık olduğunu anlıyorum. Bakışlarından vs.
Bunu söylüyorum imkanı yok diyor. Sonra çocuğu çekiyorum bundan habersiz.
Bak Mustafa durum bu bu eğer sen bu kızı seviyorsan ve uzun zamandır aklında ise git konuş. Sana karşı bir ilgisi varsa ve bunu farkederse ben aradan çekilirim. Halden anlarım senelerdir arkadaşsınız ve açılmaya korkup kendini yemiş olabilirsin diyorum.
Eleman Yok öyle birşey vs vs yapıyor. Ben dikkat edeyim yanlış anlamanıza neden olmuş ilişkiniz zarar görsün istemem diyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
,
@Mustafa Kaya

Böyle giderse Mustafa'dan sonra Kenan'da bir yerde soteye yatacak ve hikaye yarım kalacak.

Bana bir sandalye ver diyorum. Tam girişteyim.
Değdi mi? Diyorum...
Neye diyor?
Şimdi içeri girip. O yatağı dağınık görmek istemiyorum.
Sadece cevap ver değdi mi diyorum?
Anlıyor bildiğimi...
Tabi Kenan denen piç kaçmış durumda ses yok.
Değdi mi bunca yaptığımdan sonra buna diyorum.
Haklısın ama bir anlık birşeydi diyor...
Şimdi o Kenan denen lavuğu bulacağım diyorum.
Elimi tutuyor yapma diyor...
Ağlıyor falan...
Korkma ne ona birşey yaparım ne sana ben şu anı yakalamak için 3 ay içimden senden nefret ederken seninle sevişip seni kullandım...
İçimi soğuttum...
Seni yakalamak...
Karşına geçip gülmek istedim diyorum...
Daha çok ağlıyor...
Saat sabah 5 e kadar karşısında oturuyorum ağlamalarını izliyorum gülümseyerek.
Ama aslında canım yanıyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hiç hoş olmuyor.. Arada teselli edesin geliyor ve insan o zamanda kendinden iğreniyor.

Geri
Üst Alt