Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.527
- 11.606
- 673
Yahu gece yarısına hikaye saati koyuyorsun, ne isteyecekti bu halk.Bokunu çıkarmayın diye uyarayım mı illa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yahu gece yarısına hikaye saati koyuyorsun, ne isteyecekti bu halk.Bokunu çıkarmayın diye uyarayım mı illa
gerilim yapma bekliyoruzArkadaşlar düşünüyorum da vaz mı geçsek? Ben hikayenin ayrıntılarını hatırladıkça stres oldum. Gece vakti sizleri paniğe sokmak istemem!
Lütfen caymayalımArkadaşlar düşünüyorum da vaz mı geçsek? Ben hikayenin ayrıntılarını hatırladıkça stres oldum. Gece vakti sizleri paniğe sokmak istemem!
gerilim yapma bekliyoruz
Lütfen caymayalım
Fragman alalım lütfen.Cayma yok! 00.00'da burada olacağım. Cumartesi gecesi eve erken geleceğim bu yüzden. GSC halkının beklentisini karşılıksız bırakmayacağım! Ben sizi düşündüm.
SEKS VAR MI ?!?!?!?!Cayma yok! 00.00'da burada olacağım. Cumartesi gecesi eve erken geleceğim bu yüzden. GSC halkının beklentisini karşılıksız bırakmayacağım! Ben sizi düşündüm.
SEKS VAR MI ?!?!?!?!
O senin bildiğin anlamda yok abi. Korku hikayesi istediler. Gece seni de görmek isteriz burada! Yaşadığım korkunun sende yaratacağı etkiyi, hissiyatı merak ediyorum.
kuralları ilk mesaja ekleyelmBazı kurallar :
1. Hikaye anlatılmaya 00:00'da başlanır. Özel durum varsa moderatörden yeni bir saat talep edilir.
2. Hikaye anlatanı beğeni yağmuruna tutmak zorunludur.
3. Hikayeyi okuyan üyeler, hikayeyle billur geçme hakkını saklı tutar.
4. Mevzuya taş koymaya çalışan tipler olursa kıçlarına teneke bağlanıp konu dışına atılır.
5. Hikaye anlatanın moral ve motivasyonundan @Doruk Ata TANRIVERDİ sorumludur, kendisi aynı zamanda GSC Hikaye saatinin moderatörüdür.
6. Hikayeler gerçek kişi ve kurumlarla ilgili olsa da gizlilik adına farklı isimler kullanılabilir. Örnek : Nadiye => N'Diaye
7. Hikayeler @Yunus Can ortalıkta yokken anlatılmalıdır.
Arkadaşı hatırlamadım. Yine GSC Radyo yayını olacaksa en azından 1 kereliğine bile olsa @Özgür Aslan ı tekrar orada görmek isterim şahsen.
Bilmediğimiz anlamda seks var yani. İyice heyecanlandım.
Hikayeyi hazırlamış MK
Sabahtan beri kafa açıyor çok fazla rating alacak diye.
Hikayedeki mevzu icin seks hafif 1 tabir olur mesaji aldim ben
Evet burada olacagiz 12'de